Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetne megoldani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne megoldani a nevvaltoztatast, ha angliaban dolgozok es eskuvo utan jovunk is vissza?

Figyelt kérdés
Nincs ido a papirokat elintezni, de szeretnem felvenni a volegenyem nevet az eskuvo utan. Iskolai oklevelet is szerzek az eskuvo utan s arra mar a ferjezett nev kellene.
2014. febr. 9. 11:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én tavaly ősszel mentem férjhez és pont így csináltam, mint te. Nekem az illetékes okmányirodában mondták, hogy ez a legjobb megoldás, ők mindenkinek ezt szokták javasolni.
2014. febr. 9. 14:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi ősszel házasodtunk egy nap alatt elintéztem a személyit, jogsit, lakcímkártyát, adó, tb kártyát.
2014. febr. 9. 16:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron volt az esküvőnk, én hétfőn reggel bementem az okmány irodába és azt hiszem 10 ezret kellett pluszba ráfizetni és másnap vagyis kedden már Pesten a központi okmány irodába át is vehettem az új személyimet. A többit meghatalmazással anyukám küldte utánam.
2014. febr. 9. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a valaszokat, talan meg is van mar a megoldas, de en leirom hogy csinaltam. Hetfon reggel mentem az okmanyirodaba, kertem a nevvaltoztatast. Le kellett adni a papirjaimat, de a szemelyimet nem adtam, azt mondtam nem talalom. Azzal mentem vissza Angliaba. Majd az elkeszult iratokat postaztak a magyarorszagi cimemre.A tb kartya es lakcimkartya azonnal el is keszul. Az adokartyat egy evre ra kertem, de annak a kipostazasa ujabb egy evet vett igenybe, hihetetlen! :)
2014. febr. 9. 22:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszi. Orulok, hogy megoldhato a dolog. Nekem most telefonban azt mondtak, hogy el sem veszik az aktualis irarokat cask ha elkeszultek az ujak, cask azt nem tudom, ha visszajovok veluk angliaba utana hogyan fogjak megkapni es megsemisiteni oket es hogy kiadjak e a ujakat a regi nelkul, de biztos. nem tom. Koszi mindenkinek a valaszt. :)
2014. febr. 16. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!