Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek az ennyire különleges karikagyűrűk? :
2014. jan. 26. 22:44
1/18 anonim válasza:
ha 24 karátos aranyból van, akkor igen
3/18 Passiflora válasza:
Egyediek, de nekem első ránézésre az jutott eszembe, hogy kicsit olyanok, mint egy golyóscsapágy. :-)
De szerintem Ti azt nézzétek, hogy Nektek mi tetszik, az fontosabb, mint hogy mások mit gondolnak róla.
5/18 anonim válasza:
nekem is az ugrott be, hogy ez egy elfuserált csapágy...
6/18 anonim válasza:
"ha 24 karátos aranyból van, akkor igen" végül is be lehet olvasztatni és csináltatni belőle valami viselhetőt ;)
7/18 anonim válasza:
Ránéztem,és a szerencsekerék kattogó hangját hallottam...:-)
Nem tetszik,inkább érdekes,mint szép. Lehet viselve jól mutat (és talán nem forog és ketyeg) :-) bocsi!
8/18 anonim válasza:
Belemegy a kosz és nem lehet kitakarítani.
Kreatív ötletnek nem rossz, csak mindennapi használata macera.
9/18 anonim válasza:
Szerintem is kifejezetten csúnya.
10/18 anonim válasza:
A különleges gyűrűk tetszenek, ha szépek. Ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!