Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek milyen volt a nászéjsza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen volt a nászéjszakátok? Történt valami különleges?

Figyelt kérdés

Most nem feltétlenül arra a nászéjszakára gondolok ami az esküvő éjszakáján van, mert sokan akkor hulla fáradtak. De arra ami az esküvő után az első együtt töltött intim éjszaka...:) Csináltatok valami különlegeset? Másabb volt mint az addigiak? Nemet és kort is légyszi, és hogy mennyi év után vett el, vetted el a párod...

Köszi

2013. jún. 18. 15:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Semmi különleges nem történt. Sőt, olyan fáradtak voltunk, hogy vagy 3 napig semmi nem történt. A férjem 25 éves volt akkor, én 29. 3,5 év után házasodtunk össze.
2013. jún. 18. 15:46
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ngyon nagyot aludtunk :D

De másnap már akció volt, és még a szokásosnál is jobb volt, bár semmi extrát nem csináltunk :D

32N, 7 év után házasodtunk.

2013. jún. 18. 15:47
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
semmi extra... :) 22 voltunk
2013. jún. 18. 15:51
 4/24 anonim ***** válasza:
98%

Akkor semmi sem történt.Örültünk,hogy lefeküdtünk aludni.Másnap útra indultunk külföldre.A házasság utáni elsö szex ugyanolyan volt mint a többi....

Mink 25 évesek voltunk.7 év után házasodtunk.

2013. jún. 18. 15:51
 5/24 anonim ***** válasza:
98%

A nászéjszakánk elég érdekesen sikerült, ugyanis az esküvő napján megjött, jóval előbb, mint kellett volna, ami kitartott egész nászút alatt (még szerencse, hogy Svédországba mentünk, nem pancsolós nászútra), szóval csak a házasságunk 4. napján mertünk szeretkezni, azt is fürdőlepedővel alattunk :D Nem az volt életünk szeretkezése :)

Én 21, ő 23 volt, 3 év után házasodtunk.

2013. jún. 18. 16:00
 6/24 anonim ***** válasza:
22%
ez az igazi mint az utolsó, nem 35 évesen hazásodnak -.- sajnos nekem sem adatik mér az meg:S
2013. jún. 18. 16:03
 7/24 anonim ***** válasza:
30%
már*
2013. jún. 18. 16:04
 8/24 anonim ***** válasza:
98%
6-os, szerintem mindenki akkor házasodik, amikor jónak látja. ezt nem lehet siettetni.
2013. jún. 18. 16:12
 9/24 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy te is írod, aznap éjjel semmi sem történt, mindketten beestünk az ágyba. Aztán másnap.....hát nem is tudom, hogy el merjem-e mondani... :) :) :) Szóval ő belebújt az öltönyébe, én a menyasszonyi ruhámba, és home videót készítettünk :D

Ő akkor volt 27, én 23. 2 év után házasodtunk

26 éves nő

2013. jún. 18. 16:29
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Olyan kiütések lettek rajtam reggelre, hogy alig bírtam elaludni. :) Ez az igazi nászéjszaka volt :)

Mi egy héttel utána tudtuk megtartani betegség miatt, de nem volt semmi különleges, talán annyi, hogy először voltunk együtt a házastársunkkal. :)

Én 25 voltam akkor, a férjem 33. AZ 5. évfordulónkon esküdtünk, ez tavaly volt. :)

2013. jún. 18. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!