Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt a nászéjszakátok? Történt valami különleges?
Most nem feltétlenül arra a nászéjszakára gondolok ami az esküvő éjszakáján van, mert sokan akkor hulla fáradtak. De arra ami az esküvő után az első együtt töltött intim éjszaka...:) Csináltatok valami különlegeset? Másabb volt mint az addigiak? Nemet és kort is légyszi, és hogy mennyi év után vett el, vetted el a párod...
Köszi
Ngyon nagyot aludtunk :D
De másnap már akció volt, és még a szokásosnál is jobb volt, bár semmi extrát nem csináltunk :D
32N, 7 év után házasodtunk.
Akkor semmi sem történt.Örültünk,hogy lefeküdtünk aludni.Másnap útra indultunk külföldre.A házasság utáni elsö szex ugyanolyan volt mint a többi....
Mink 25 évesek voltunk.7 év után házasodtunk.
A nászéjszakánk elég érdekesen sikerült, ugyanis az esküvő napján megjött, jóval előbb, mint kellett volna, ami kitartott egész nászút alatt (még szerencse, hogy Svédországba mentünk, nem pancsolós nászútra), szóval csak a házasságunk 4. napján mertünk szeretkezni, azt is fürdőlepedővel alattunk :D Nem az volt életünk szeretkezése :)
Én 21, ő 23 volt, 3 év után házasodtunk.
Ahogy te is írod, aznap éjjel semmi sem történt, mindketten beestünk az ágyba. Aztán másnap.....hát nem is tudom, hogy el merjem-e mondani... :) :) :) Szóval ő belebújt az öltönyébe, én a menyasszonyi ruhámba, és home videót készítettünk :D
Ő akkor volt 27, én 23. 2 év után házasodtunk
26 éves nő
Igen. Olyan kiütések lettek rajtam reggelre, hogy alig bírtam elaludni. :) Ez az igazi nászéjszaka volt :)
Mi egy héttel utána tudtuk megtartani betegség miatt, de nem volt semmi különleges, talán annyi, hogy először voltunk együtt a házastársunkkal. :)
Én 25 voltam akkor, a férjem 33. AZ 5. évfordulónkon esküdtünk, ez tavaly volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!