Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt a nászéjszakátok? Történt valami különleges?
Most nem feltétlenül arra a nászéjszakára gondolok ami az esküvő éjszakáján van, mert sokan akkor hulla fáradtak. De arra ami az esküvő után az első együtt töltött intim éjszaka...:) Csináltatok valami különlegeset? Másabb volt mint az addigiak? Nemet és kort is légyszi, és hogy mennyi év után vett el, vetted el a párod...
Köszi
Fantasztikus. Azt hittük, hogy hulla fáradtak leszünk, de ép ellenkezőleg, elemünkben voltunk.
Annyiban volt különleges, hogy akkor már nem védekeztünk, rögtön belevágtunk a baba projektbe. :)
Ez tavaly volt, én 24, párom 30.
ma 11:27 vagyok.
4 és fél év után házasodtunk.
Fergeteges volt. Mivel én leegyszerűsítettem az esküvőt, csak ebéd volt 200 fővel, Össze visz 5 óra hossza, minden ceremóniát és ebédet, fotózást beleértve. Én 18, párom 25
6 hónap után házasodtunk össze. És a legboldogabb Nő vagyok a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!