Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt a nászéjszakátok? Történt valami különleges?
Most nem feltétlenül arra a nászéjszakára gondolok ami az esküvő éjszakáján van, mert sokan akkor hulla fáradtak. De arra ami az esküvő után az első együtt töltött intim éjszaka...:) Csináltatok valami különlegeset? Másabb volt mint az addigiak? Nemet és kort is légyszi, és hogy mennyi év után vett el, vetted el a párod...
Köszi
"Most nem feltétlenül arra a nászéjszakára gondolok ami az esküvő éjszakáján van, mert sokan akkor hulla fáradtak. De arra ami az esküvő után az első együtt töltött intim éjszaka...:)"
Miért az nem ugyan az? Nászéjszaka házasság után az első együtt töltött intim éjszaka még ha nem is a házasság napja.
Szerintem ez a kérdés 30-40. évvel ezelőtt volt aktuális, ma már ilyen értelembe semmi különleges nincs benne.
betegen 40fokos lázzal és mandulagyulladással örülök ha túléltem a napot
nem h sexelni de élni sem volt kedvem aznap
szal majd 1.5 hét volt mire lábra álltam :-)
am 29 31 és 3 év
Mi a vonaton toltottuk az elso ejszakat.
Soha elotte es utana nem szerelmeskedttunk mozgo vonaton nappal a roman hegyek kozott.
Felejhetettlen volt.
Az esküvő napján jött meg a menstruációm, és amúgy is fáradtak voltunk. Néhány nap múlva szexeltünk először házasként, de semmi extra nem volt, nem is emlékszem rá.
2 és fél év után házasodtunk, ő 30, én 29.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!