Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek milyen volt a nászéjsza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen volt a nászéjszakátok? Történt valami különleges?

Figyelt kérdés

Most nem feltétlenül arra a nászéjszakára gondolok ami az esküvő éjszakáján van, mert sokan akkor hulla fáradtak. De arra ami az esküvő után az első együtt töltött intim éjszaka...:) Csináltatok valami különlegeset? Másabb volt mint az addigiak? Nemet és kort is légyszi, és hogy mennyi év után vett el, vetted el a párod...

Köszi

2013. jún. 18. 15:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%

"Most nem feltétlenül arra a nászéjszakára gondolok ami az esküvő éjszakáján van, mert sokan akkor hulla fáradtak. De arra ami az esküvő után az első együtt töltött intim éjszaka...:)"

Miért az nem ugyan az? Nászéjszaka házasság után az első együtt töltött intim éjszaka még ha nem is a házasság napja.

Szerintem ez a kérdés 30-40. évvel ezelőtt volt aktuális, ma már ilyen értelembe semmi különleges nincs benne.

2013. jún. 18. 17:03
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szeretkeztünk és aludtunk. Semmi "extra" nem volt. Csodás, kellemes,romantikus éjszaka volt. De nekünk nagyon sok ilyen volt előtte, és azóta is. 3 év után házasodtunk.
2013. jún. 18. 17:16
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

betegen 40fokos lázzal és mandulagyulladással örülök ha túléltem a napot

nem h sexelni de élni sem volt kedvem aznap

szal majd 1.5 hét volt mire lábra álltam :-)

am 29 31 és 3 év

2013. jún. 18. 17:41
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
25 voltam én a férjem 34. Aludtunk. Ő bírta volna, de én nem. Addigra már menni is alig bírtam reggel fél hatig táncoltam este kilenctől folyamatosan.
2013. jún. 18. 18:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, öt év ismeretség, majd kapcsolat után házasodtunk össze.
2013. jún. 18. 18:26
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

Mi a vonaton toltottuk az elso ejszakat.

Soha elotte es utana nem szerelmeskedttunk mozgo vonaton nappal a roman hegyek kozott.

Felejhetettlen volt.

2013. jún. 18. 19:00
 17/24 anonim válasza:
100%

Az esküvő napján jött meg a menstruációm, és amúgy is fáradtak voltunk. Néhány nap múlva szexeltünk először házasként, de semmi extra nem volt, nem is emlékszem rá.

2 és fél év után házasodtunk, ő 30, én 29.

2013. jún. 18. 22:28
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Semmi nem történt. 4,5 éve együtt éltünk már, mielőtt esküvő lett volna... 28/nő
2013. jún. 19. 08:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
3év után házasodtunk.Hajnalban hazajöttünk,kibontott a ruhámból és szeretkeztünk.Emlékezetes azért volt mert akkor volt az első alakalom hogy nem használtunk óvszert mert onnantól kezdve nem védekeztünk.különleges nászéjszakát akartunk és megkaptuk.
2013. jún. 19. 08:41
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
Hajnal 5kor dőltünk ki, én 5 hónapos várandós voltam már akkor. A barátnőmmel aludtam egy ágyban, a férjem meg az anyukájával, mert teltházas volt a lakás. :) A tereprendezés meg rendrakás még eltartott vagy két napig, szóval fogalmam sincs hogy mikor történt meg az esküvő utáni első együttlét! :) Én akkor 25, ő 29 és 4év után házasodtunk össze.
2013. jún. 19. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!