Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak az egyik legjobb barátnőmnek nászajándékba? Mindenük megvan.
Aminek én nagyon örültem az fedoboxos ajándék volt...
Kaptunk ilyen hobbyajándékot... 65 féle közül lehet választani... Főzőtanfolyam stb...
Élményajándék jó ötlet, főleg, ha párosan felhasználható. :) Főzőtanfolyam valami egzotikus konyha területén, amit szeretnek, pl. ha tudjátok, hogy szeretik a sushit, akkor egy japán ételekről szóló kurzus. Léteznek nyomozós élményszínházak is, vagy kiszabadulós logikai játékok, ezekről sokan nem is tudnak, hogy egyáltalán léteznek.
Lakberendezési tárgyat szerintem is tapintatlan dolog adni, de ennél is gázabb a szexjáték. Engem a gondolat is elborzasztana, hogy más a mi szexuális életünket akarja feldobni... Blöeee...
Amit ne:
-étkészlet - valszeg van nekik olyan, ami tetszik, de ezen felül is kapnak
-ez a nászéjszaka-szettes baromság... tudatlanul felbontják a többi vendég előtt, erről fog csámcsogni mindenki 3 hónap múlva is, hogy mennyire ciki egy ünnepélyes eseményen ehető bugyit kapni
Én ilyen esetben (ha tényleg nincs olyan konyhai eszköz, aminek örülnének - különlegesebbekre gondoltam, pl. fagyigép, kisebb jégkásakészítő stb.) élményajándékok felé mennék, persze, ha van rá keret. Utazás, kétszemélyes vacsora egy jó étteremben, színházbérlet, múzeumbérlet/jegy. Ezen kívül, ha mondjuk annyi pénzed nincs rá, készíthet saját kezűleg albumot is a párral való közös élményeidből fotókkal, színes papírral stb.
Ha tárgyi ajándékot szeretnél, táblácskát:
A legjobb bnőmnek és nekem is idén lesz az esküvőm.
Mi pénzt fogunk nekik adni, mivel mi is ennek örülnénk a legjobban. Nekik is és nekünk is megvan már mindenünk, ami kell egy lakásba, szóval a pénzzel meg azt kezdenek, amit akarnak, valószínűleg gyűjtögetnek (pl. lakásra, h ne csak albiban lakjanak). Ha meg mégis vmi más dolgot vennének, akkor is vegyék meg azt és ott, ahol szeretnék. Sztem így a legjobb, nem kell mindenféle idióta kacatot vásárolni, az van így is elég... a pénznek mindenki örül :)
és nem érdekel, hogy nem illik barátnak pénzt adni, sztem ez hülyeség :)
Én a helyedben megbeszélném vele. De azt sem tartom ördögtől valónak, hogy ilyen esetben egyszerűen pénzt adj neki.
Jó, egy karácsonyfa alatt hülyén néz ki, ha pénzesborítékok járnak körbe, tehát a pénz valóban nem mindig értelmes megoldás, de a házasságkötés egy közös élet kezdete, és az ajándékoddal egyszeri módon ezt a közös életkezdést támogatod, ráadásul kicsit viszonzod azt is, amit a lagzimeghívóval rádköltöttek.
Szóval egy üdvözlőkártyába tégy bele egy általad elgondolt összeget, és ebben a helyzetben ez teljesen OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!