Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elvennétek feleségül egy lányt 2 hónap ismeretség után?
Kérdező, én különös ok nélkül nem, mert egyébként sem vagyok házasság-párti.
De van úgy, hogy az ember kockáztat, 19-re lapot húz, és megesik az is, hogy ez bejön. Szóval ilyen előzményekből lehet egy 3 hónapos házasság is, meg egy holtomiglan-holtodiglan is, meg bármi közötte.
(ha házasság-párti lennék, lehet, hogy még meg is tenném, mindig jobban szerettem a kissé őrült dolgokat, mint az átlagosakat, "normálisakat")
Apukámnak sikerült!
Igaz, nem 2 hónap, hanem 3 hónap ismeretség után házasodtak össze a szüleim.
56 évet éltek együtt:)
Nem lehetetlen a siker, talán éppen azon az egy hónapon múlt?
Rögtön össze is házasodni kicsit erős, de nem elképzelhetetlen számomra, hogy működhet a dolog. Mások évekig járogatnak, évekig együtt élnek, aztán pár év múlva mégis elválnak.
Nekünk pl 1 hónap után volt az eljegyzésünk (nem, nem volt terhesség). 17 hónappal később házasodtunk 22F, 25N évesen. Sokan ezt is korainak tartanák, de nekünk jó volt így. Idén lesz egyébként 6 éve, szeretjük egymást, és nem bántunk meg semmit.
Viszont nem hiszem, hogy alig 2 hónapos kapcsolatnál jó ötlet azonnal házasságba belemenni. A tényleges házasságot ennél azért komolyabb döntésnek tartom, és ha az ember egy életre tervez, nem árt várni valamennyit, hogy jobban megismerjétek egymást. De ez persze nem jelenti azt sem, hogy a korai eljegyzés mögött nincs ott a valódi szándék. Egyszerűen a házasságnak mégis nagyobb súlya van, komolyabb következményei vannak annak, ha rosszul választasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!