Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elvennétek feleségül egy lányt 2 hónap ismeretség után?
2 hónap után biztosan nem.
Jósolni? Azt nem, mert ki tudja... Lehet 50 évig együtt lesznek megértésben-szeretetben. Meg lehet már az esküvő másnapján visszacsinálnák az egészet. És persze a kettő között minden elképzelhető.
Szerencse kérdése, vannak akik évekig ismerkednek mégsem ismerik ki igazán egymást , mert változnak.
Egyébként létezik szerelem elsõ látásra és azt is észre lehet venni néha, hogy a másik szimpatikus-e vagy sem elsõ találkozáskor is.
De mégis miért ilyen sürgõs az esküvõ?
Én lány vagyok, de nekem fura lenne ha eljegyezne 2 hónap után a párom és lehet azt mondanám várjunk vele, de nem tudom. 2 hónap még nagyon friss egy kapcsolatban és akkor persze nagy a szerelem, de lehet fél év múlva meg vége lenne az egésznek akármi miatt.
Persze az se jó, ha nagyon sok idő mire valakit eljegyeznek, de inkább legyen 2 év mint 2 hónap.
2 hónap után még csak le sem fekszem a fiatalemberrel, nem hogy még feleségül is menjek hozzá.
aki ilyennel jönne, azt kapásból körberöhögném és elhajtanám a bús .icsába. erősen gyanús lenne hogy nem a szerelem vad lángja sugallta neki ezt a házasodási mániát. épeszű, érett gondolkodású embernél az ilyesmi kizárt. aki meg félnótás, az jobb is ha minél hamarabb felfedi magát, és nem pocsékolom rá az időmet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!