Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruha legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruha legyen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. jan. 24. 15:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%
Azért szidjuk az ebayt (és minden képről rendelős menyasszoonyi ruha gyártós oldalt), mert egy kínai másolatot fogsz visszakapni, ami távolról sem hasonlít az eredetire, és tömény műanyagból van.
2014. jan. 24. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
A 2.-at választanám.
2014. jan. 24. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:

A fazon hasonló, itt csak te tudod eldönteni, hogy melyik tetszik neked jobban, nekem talán az első. Semmiképpen nem vennék egyébként próba nélkül, ez nem egy póló, ami vagy jó vagy nem, biztosan nagyon drága és ez az a ruha, aminek teljesen passzolnia kell rád.

Gratulálok! Sok boldogságot!

2014. jan. 24. 15:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem szeptemberben volt az esküvőm, és én azt javasolnám, hogy olyan ruhát válassz, ami Te vagy!

Amilyen az egyéniséged...

Ezt próba nélkül lehetetlen megállapítani - szerintem!

2014. jan. 24. 16:04
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az első a legszebb :) Nekem is ebayes ruhám volt, azt kaptam, amit rendeltem, pár gyöngy nem volt a helyén, de ez korrigálható hiba volt :)

Abban viszont igaza van pár hozzászólónak, hogy ezek a ruhák a magas, vékony(abb) lányokon mutatnak a legjobban :)

Bármiben is mész férjhez, biztosan csodaszép leszel :) Sok boldogságot :)

2014. jan. 24. 16:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyik sem az én világom ... de a kettő közül a 2.-ra szavazok ;-) !
2014. jan. 24. 19:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nekem egyik sem a stílusom. Mindkettő elég tucat, olcsó, habos-babos, az elegánsabb és letisztultabb fazonokat jobban szeretem. Puffos aljúból is láttam már szebbeket, amik nem úgy néznek ki, mint egy szalagavatós és egy elfuserált Disney-hercegnő keveréke. A kettő közül a 2. a szebb, az első nagyon gagyi.
2014. jan. 24. 19:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyik sem tetszik, de ha muszáj választani, a 2.-at mondanám. :)
2014. jan. 24. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!