Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
próba nélkül?
egyik se..
amúgy a modellen lévő ruha rajta szebb, de a másikat választanám..
3/18 anonim válasza:
Föl kell próbálnod, más hölgy, máshogyan mutat ;-) Gratulálok!
4/18 anonim válasza:
Egyik se tetszik, próba nélkül meg se venném, de simán kihagynám őket a lehetőségek közül, amúgy ha muszály választani akkor a 2. ,de lehet csak mert a modellen jól áll.
5/18 A kérdező kommentje:
Miért szidjátok az ebay-t?A koszorús lány ruhát is onnan rendeltem,és azt kaptam amit a képen láttam!
2014. jan. 24. 15:39
6/18 anonim válasza:
Mind kettő szép és jó ha:
-magas és nagyon(nem kicsit) hanem nagyon vékony vagy.
Alacsony és normál testalkatra nem szabad, mert összenyom.
8/18 anonim válasza:
Az első jobban tetszik, a második nekem már kicsit sok.
De annyi biztos, hogy mindkettőt tudni kell viselni és nem árt hozzá a jó alak.
9/18 anonim válasza:
Nagyon szép mindkettő. Szerintem is viszonylag magas és vékony lányon állna jól. Én is kinéztem ebay-en a ruhám: 38 ezer szállítással együtt. Kérdeztem varrónőt: 100 ezerért varrná meg ugyanazt. Még ha alakíttatni is kell, akkor is max. 50 ezer lenne nem pedig 100. Szóval szerintem rendeld meg nyugodtan, amelyik tetszik.
10/18 anonim válasza:
Nekem csak a második tetszik. Az első inkább szalagavatóra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!