Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy ilyen emberrel teljes életet élni? A beszélgetés nem nagyon használ?
A menyasszonyomról van szó. Sokat beszélgettem vele erről, de nem sok eredménnyel, vagy sírás a vége, vagy sértődés.
Nagyon önbizalomhiányos és szeretetéhes ember. 28 éves, 3 éve vagyunk együtt.
Még a kapcsolatunk elején mondta, hogy a korábbi pasijai miatt is ilyen. Megjegyzem, magának köszönheti, mindig zűrös alakokkal kezdett. Füvesek, nagymenők(rossz értelemben), ilyenek.
Igazi barátai nincsenek, pedig saját bevallása szerint nagyon szeretne. Ettől függetlenül sok embert ismer, csak felszínes kapcsolatok ezek.
Nem értem, miért lehet ez, hisz nagyon könnyen ismerkedik, nem egy szégyenlős lány.
Ebből már sok probléma volt, az önbizalomhiánya miatt sokszor kihívóan öltözködik, szeret ismerkedni, és ezek általában férfiak.
Mindig nagy vita van belőle, ha nélküle akarok elmenni kicsit szórakozni. Megjegyzem, ez éves szinten 5-6 alkalom, és az is csak haveri sörözgetés, nem bulizás. Mintha féltékeny lenne rá, ezt onnan is tudom, hogy az is baj, hogy az én barátaim nem tekintik őt is barátjuknak. Mintha rajtam keresztül keresne barátokat is.
Nagyon nehéz így vele, sok baj van ezekből a tulajdonságaiból.
Beszélgetés nem használ, mint írtam.
Szerintem azért nincsenek barátai, mert nagyon közvetlen ember, néha talán túlságosan is... Ezért önkéntelenül is az alakul ki róla, hogy jó vele beszélgetni meg minden, de mélyebb dolgokat nem akarnak tőle.
Szeretem, de nem tudom, egy életen át el lehet-e viselni egy ennyire önbizalomhiányos és szeretetéhes embert. Mintha ki akarna sajátítani, nélküle nem mehetek sehová, mert akkor ő le van s-zarva meg ilyenek. Persze mikor neki van lehetősége kimozdulni, akkor ebből nem csinál problémát...
Gyakran olvasgatok itt, tudom voltak ehhez hasonló kérdések, de nem én írtam ki őket.
Elég hülyén fogalmazok, nem tudom érthető-e volt a 10-es válaszom.
Szóval lehet, hogy sosem volt szoros kapcsolata senkivel, de nagyon nagyon igényelné, és benned keresné ezt, azonban fél, nem tudja, hogy bízhat-e benned, és amikor nélküle elmész, abból az jön le neki, hogy nem vagy neki annyira fontos. És szerintem neki a barátai és a te barátaid sem jelentenek túl sokat, csak te!
Egyébként nem kell annyit a baráti kapcsolatokon lovagolni. Pár év és elkopik a többség úgyis, mert mindenkinek családja lesz, és nem fognak ráérni...
Kérdezõ nem lehet, hogy azt érzi te jobb vagy nála kinézetre és ezért nem érzi magát teljesnek melletted?Ezért van arra szüksége, hogy sokszor mondd neki, hogy szereted, hogy csinosnak lásd stb.?
Próbálj meg ilyesmirõl beszélni vele.Nem bizik benned,mert gátlásai vannak melletted és ez a késõbbiekben féltékenységet fog kiváltani belõle éslehet megneheziti az életeteket.
Ha önbizalom hiányos lenne akkor nem öltözne kihívóan, akkor nem ismerkedne könnyen és szégyenlős lenne.
Nekem eléggé egyoldalúnak tűnik ez a kapcsolat, úgy gondolom, hogy "ha ló nincs jó a szamár is"... már bocs!
Én a helyedben elgondolkoznék a folytatáson, mert ha így folytatja akkor kezdj el felkészülni, hogy a későbbiekben mindenért Te leszel a hibás, semmi nem lesz jó amit csinálsz, nem mehetsz el sörözni mert ki fog sajátítani!
Ha pedig azt érzi, hogy elfog veszíteni akkor majd állandóan sírni fog.
Hat mar bocs, de nekem meg az jon le, hogy ez a kacsolat elbillent a te iranyodba. Es szimplan nem szereted. O jobban szeret teged, mint te ot.
A mi kapcsolatunkra minden igaz, amit leirtal, csak forditott szerepben. En pasikent konnyen ismerkedem es tarsasagi ember vagyok. A felesegem meg nokent be van zarkozva a csigahazaba.
Es te sem vagy eppen kerek. Onigazoloan vagy bezarkozva. Mar bocs, de egy manipulativ zsarnok vagy.
"Mintha féltékeny lenne rá, ezt onnan is tudom, hogy az is baj, hogy az én barátaim nem tekintik őt is barátjuknak."
Bazki! Akkor alljal ki a nod mellett!
Es a hangsulyod sem tetszik, ahogyan beszelsz a jovendobelidrol.
Csak a kerdesedben van vagy 6-8 degradalo kifejezes.
39F
Majd pár év múlva mindkettőtöknek megváltoznak a prioritásai. A barátok lemorzsolódnak, jobb esetben megmarad 1, vagy 2.
Olyan társat kell választani, akivel TE jól érzed magad. Gondolom 30 felé jársz, nagy változások lesznek körülötted és benned is.
Ha ennyi idősen az a problémád, hogy a haverjaid nem szeretik a barátnőd, ill. nem engednek el sörözni, valamint, hogy nincs igaz barátja a barátnődnek... Hát, szerintem totálisan nem passzos ember mellett vagy. Esetleg te nem vagy érett még komolyabb kapcsolatra.
Az önbizalomhiányosnak semmi köze ahhoz, hogy miként öltözködik valaki. Simán kompenzálhat azzal.
Ennyi erővel én meg mondhatom, hogy az sem igazi önbizalomhiányos, aki férjnél van, csak mert úgy gondolom. Ettől még nem lesz tény.
Szerintem itt aki szóbeli erőszakot alkalmaz,az a párod.
Ahogy az egyik válaszoló linkelte,az is közte van ,hogy mások előtt szid,érzelmileg zsarol és nem lehet vele megbeszélni a dolgokat.
Én azt tanácsolom,hogy ha nem megy ,váljatok szét. Legalább ne vedd el addig,és ne legyen gyereketek,mert akkor őt is ellened fogja hangolni. Volt tapasztalatom ilyen emberrel,a húgomat nyilvánosan megalázta,parancsolgatott neki,minden ami kell(egy általános iskolai legjobb barátnője) akivel NEM foglalkoztak a szülei,ezért más módszerekkel próbálta magára felhívni a figyelmet. Szerintem egy psichológus nem árthat,előfordulhat ,hogy teljesen rendbeteszi a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!