Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez jó ruha lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ruha lenne?

Figyelt kérdés

Esküvőre leszek hamarosan hivatalos.Igazi puccos lesz ami én nem vagyok,igy nagyon nem tudom milyen ruhában menjek.Hotelben lesz a lakodalom.

Ezt a ruhát találtam eddig ami tetszett,csak nem tudom mennyire ideális egy esküvőre:)

Szerintetek?Ha ez nem akkor mégis milyen fazonú lenne jó?Báli ruhát azért nem szeretnék felvenni magamra.

[link]

2014. jan. 24. 00:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem a fehér övvel néz ki a legjobban, úgy nagyon szép :)
2014. jan. 24. 09:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a ruha anyagából készülttel tetszik jobban. Első vagyok, tudtam, hogy van hozzá öv, mert láttam ebayen.... :D Szép ruha, nekem is tetszett :)
2014. jan. 24. 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A ruha anyagából készült övvel a legjobb. Bár nekem picit még így is zsákszerű, nem tudok elvonatkoztatni attól az összehúzott nyaktól, de így övvel már határozottan kellemesebb az összhatás. :)
2014. jan. 24. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!