Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez jó ruha lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ruha lenne?

Figyelt kérdés

Esküvőre leszek hamarosan hivatalos.Igazi puccos lesz ami én nem vagyok,igy nagyon nem tudom milyen ruhában menjek.Hotelben lesz a lakodalom.

Ezt a ruhát találtam eddig ami tetszett,csak nem tudom mennyire ideális egy esküvőre:)

Szerintetek?Ha ez nem akkor mégis milyen fazonú lenne jó?Báli ruhát azért nem szeretnék felvenni magamra.

[link]

2014. jan. 24. 00:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Jó lesz ez, de szerintem ehhez adnak egy övet a ruha anyagából, azt inkább kösd rá, hogy ne nézz ki úgy, mintha egy zsákot húztál volna fel.. :)
2014. jan. 24. 00:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy így öv nélkül tényleg elég idétlenül fest. Ahogy első válaszoló írta, mint egy zsák.
2014. jan. 24. 00:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ez tényleg pont olyan, mint egy zsák.
2014. jan. 24. 00:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs hozzá öv, válassz másikat, tényleg mint egy zsák.

Ebben esetleg pár illemtudó megkérdezheti, mikorra várod a bébit?

De egyébként is nézelődj még, biztosan találsz szebbet is.

Nem csúnya, de nem is olyan hűűűű de ruha. Bocsika..:)

2014. jan. 24. 04:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell értsek az utolsoval, majdnem 9 hónapos terhesen mentem ilyenbe egy esküvőre, mert más már nem nagyon jött rám amibe jól is éreztem volna magam nyári melegbe.
2014. jan. 24. 05:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik, mintha leszedték volna a függönyt és nyaknál összehúzták :-)
2014. jan. 24. 07:08
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Nekem tetszik a ruha. :) Amúgy az arany táska nagyon jól mutat hozzá és én vagy a ruha anyagából választanék övet vagy egy arany színűt, amilyen a táska színe is. És persze hozzá egy arany szandált. :) De ha nem szereted az aranyat, akkor az ezüst is ugyanolyan jól feldobja és elegáns hatást kölcsönöz a megjelenésednek.
2014. jan. 24. 08:54
 8/13 A kérdező kommentje:

Van hozzá öv:)

[link]

vagy rózsaszin szinben,ennek az anyagöve jobban tetszik:)

[link]

Igy már jobban néz ki?:)

2014. jan. 24. 09:04
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Uhh, nekem a 2 ruha még jobban is tetszik :) Én akkor inkább azt választanám. :) És akkor ehhez lehet ugyanolyan színű a cipő és a táska.
2014. jan. 24. 09:09
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
*mármint nem a ruha színével egyező, hanem amit írtam, hogy arany vagy ezüst. :)
2014. jan. 24. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!