Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jo lenne?
Figyelt kérdés
Hamarosan osszehazasodunk a parommal. Az elozo kapcsolatombol van egy lanyom, akit a parom lanyakent szeret es a kicsi is elfogadja ot. Az eskuvon szeretnenk ot is minel jobban bevonni, hogy meg veletlenul se erezze "kitaszitva" magat. A parom arra gondolt, hogy venne neki valami ekszert, ami a osszetartozasunkat szimbolizalja. Eleinte gyurure gondolt, de azt nem tudna sokaig hordani es nem is igazan praktikus egy kisgyereknek. Szerintetek egy ilyen medal + nyaklanc jo lenne?2014. jan. 22. 19:26
2/17 anonim válasza:
az a nyaklánc ronda, de a medál nagyon szép
3/17 A kérdező kommentje:
A medal a lenyeg :)
2014. jan. 22. 19:34
4/17 LamboLover válasza:
Hát nem tudom, a medál szép, de egy kisgyereknek ez fura.
Egy kisgyereknek (ha csak nem a mániája) akkor szerintem nem annyira fontos egy nyaklánc, persze vehettek neki, de én speciel nem tenném. Szerintem van ennél praktikusabb, személyesebb dolog is, de nem ismerem. Amúgy hány éves a gyerek?
5/17 A kérdező kommentje:
10. Nem igazan a praktikum a lenyeg, hanem az, hogy valami olyat kapjon, ami 10 ev mulva is meglesz neki es a csaladjara emlekezteti. Te mit javasolnal?
2014. jan. 22. 19:37
6/17 anonim válasza:
Azt hittem egy 3-4 éves, mármint a "kicsi"-ből. Szerintem egy 10 évesnek tökéletes lesz! :-)
7/17 A kérdező kommentje:
Jo, hat nekem kicsi :D
2014. jan. 22. 19:39
8/17 LamboLover válasza:
Jaa, én is ilyen 3-4 évesre asszociáltam. Ha 10 éves akkor simán, ő már tud vigyázni rá, és szép is.
9/17 anonim válasza:
Szerintem nem jó. Szívet a szerelmesek szoktak adni egymásnak. Valami mást inkább.
10/17 A kérdező kommentje:
Te mit javasolnal akkor, utolso?
2014. jan. 22. 19:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!