Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 100 szeletes esküvői tortáért mennyit adnátok?
Figyelt kérdés
4 emelettel, elegáns, visszafogott, ízléses díszítéssel, jó nevű cukrászda, tényleg finom, nem fűrészpor ízű tortákkal.2014. jan. 21. 13:04
1/19 anonim válasza:
Decemberben volt esküvőnk, 100 szeletes 3 emeletes tortánk volt(minden emelet más ízű), elegáns díszítéssel + nászpárral a torta tetején fizettünk 48 000 forintot. Esztergomban a Kovács cukiban csináltattuk. Nagyon finom volt.
2/19 anonim válasza:
30-35max, de az mar diszitessel egyutt
3/19 A kérdező kommentje:
50.000 Ft-ba fog kerülni, de biztosan ezt választjuk.
A kísérőtorták mellé 3-4000 Ft/db.
2014. jan. 21. 13:18
5/19 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból. :)
2014. jan. 21. 13:21
6/19 anonim válasza:
A miénk is 5O ezer volt, 1OO személyes, az egész marcipán bevonattal, végig marcipán rózsák rajta, gyönyörű volt és nagyon finom. Azóta is mindenki emlegeti, hogy milyn finom és szép volt. Szerintem megér annyit. (A legtöbb lagziban rossz izű vagy íztelen a torta, mert ezen spórólnak)
7/19 anonim válasza:
megkérdezhetem, honnan rendelitek?
ez az ár egész szimpatikus nekem is :)
8/19 A kérdező kommentje:
Nálunk is marcipán bevonat lesz, a fondantot nem szeretem. :)
2014. jan. 21. 13:35
9/19 anonim válasza:
Mi most érdeklődtünk, a kb 70 szeletes volt 35ezer mindennel együtt. Szerintem reális árat kaptál.
10/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! :)
2014. jan. 21. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!