Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 45 fös esküvönk lesz! Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 fös esküvönk lesz! Szerintetek kell vöfély?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 06:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

ma 08:27

Nem lefitymáltam, hanem egy reális választ adtam a kérdezőnek. De köszi, hogy beszólsz, remek gyerek vagy.

2014. jan. 20. 08:36
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Én nagyobb esküvőre sem akarnék, mert engem idegesít a jópofizásuk... Hozzáteszem, engem az egész esküvő-dologtól kiráz a hideg, szóval... nem vagyok mérvadó. :)

28/N

2014. jan. 20. 09:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Először azon a véleményen voltam, hogy 45 emberre felesleges. De! Mivel a vőfélyek dolga az is, hogy figyeljék van-e felmerülő probléma, és igyekszik azt megoldani, hogy ne a vőlegénynek és a menyasszonynak kelljen mindenre figyelnie. Például, késik a vacsora 20 percet, ő értesül erről, és abban a 20 percben megpróbálja szórakoztatni a vendégeket. Ha nincs olyan személy aki ezt a szerepet betölti, akkor szerintem érdekes lehet, hogy 45-50 ember csendben üldögél és vár, mert nem történik semmi. Nagy terhet le tud venni az ember válláról ha van egy személy, aki mindent felügyel, gondolskodik a hangulatról. De nem muszáj hivatalos vőfély ha feleslegesnek érzitek, de szerintem nevezzetek ti ki valakit, hogy figyelje az eseményeket, ha úgy adódik akkor irányítsa a dolgokat, szórakoztassa a vendégeket ha úgy látja laposodik a hangulat. Illetve ha szeretnétek játékokat, legyen ki levezényelje. Ha nem akartatok mindent ti figyelni, izgulni, hogy minden jó legyen, akkor érdemes elgondolkozni, hogy valakit felkértek. (Akár hivatásosat, akár a családból valakit.)
2014. jan. 20. 09:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Én is ugy gondolom hogy felesleges!A párom is ugy gondolja,csak felmerült a kérdés.Én sem annyira vagyok oda értük :-/ Akkor a téma lezárva :-) Nem lesz.Köszi mindenkinek!!!!
2014. jan. 20. 09:39
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk ceremóniamester lesz, aki nem rímekben beszél, de összefogja az egész lagzit, és nem nekünk kell könyörögni a vendégeknek, hogy ugyan már fáradjanak be, üljenek le, stb.
2014. jan. 20. 09:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy vőfély mondta: 60 fő alatti lagzin felesleges a vőfély. Ettől még persze lehet, ha szeretnél.
2014. jan. 20. 11:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 60 fős esküvőnk volt, és nem volt vőfélyünk :) Sógorom (egyben a férjem tanúja) volt megkérve, hogy kicsit koordinálja a népet (fényképezkedés, étterembe vonulás stb), meg mondja be a programokat, a felesége pedig felügyelte, hogy minden rendben megy-e, illetve nekem segített. Tökéletes volt, vőfély nélkül is :) Ha van olyan rokon/barát, akire rá lehet bízni a koordinálást, akkor felesleges a vőfély ilyen "kis" esküvőnél!
2014. jan. 20. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk 42 fős lagzink volt. A szervezéskor teljesen fölöslegesnek tűnt vőfélyt hívni, de az esküvőn már tapasztaltuk a vőfély hiányát. Őszintén szólva azért sem szerettem volna vőfélyt, hogy kihagyjuk a menyasszony-vőlegény szívatásos játékokat. Főleg utólag a videón látszott hogy kellett volna egy ember akire hallgatnak a vendégek és eligazgatja őket. Például a szabadtéri esküvőn a vendégek többsége nem ült le a székekre ,vagy sok első széket szabadon hagytak. Ha lett volna egy vőfély , szépen leültette volna őket. Így mindenki úgy állt a dologhoz, hogy felnőtt embereket nem fognak utasítgatni hogy hova üljenek. A templomi esküvő alatt, a vendégek fiatalabb része nem jött be a szertartásra, mert a templomkapuban osztozkodtak a szórni való rizsen , buborékfújókon és a pillangókon. Oda is jól jött volna egy vőfély, hogy segítsen a dolgok összehangolásában. A lagziban pedig nagyon jó lett volna valaki aki csak azzal foglalkozik hogy mindenki jól érezze magát. Hidd el , a vendégek és az örömszülők nem tudnak csak ezzel foglalkozni amikor ott lesztek. Szóval én a vőfélyre szavazok.
2014. márc. 2. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!