Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 fös esküvönk lesz! Szerintetek kell vöfély?
utolsó, nem értem, miért kell lefitymálni...
mondjuk nekünk a 120 fősön sem volt... én nem szeretem őket. Nekem valahogy olyan "Birkákat terelő juhász" feelingje van a dolognak...
45 főre nem feltétlenül kell...
60 fő felett mondanám, hogy el sem kezdeném ( mert ugye aki ért hozzá egy kicsit, az tudja, hogy a vőfély munkájának maximum 20 %-a csak a verselés, vagy felkonferálás, és a többi)
Ugye a vőfélynek em kell feltétlenül hagyományosnak lennie, lehet a mai szóval élve "ceremóniamester" is..
Nekem lenne, amúgy, de csak jó...és olyan akit már volt, aki tesztelt:)
Én kicsit benne vagyok a dologban, mert az egyik legjobb barátom nagyon régóta vőfély, ő speciel ilyen kis esküvőnél vállaja a zenét is... Mert nincs annyi feladat mögötte, mint egy 300 fő esetén...azt pedig nem akarja, hogy a pár feleslegesen dobjon ki pénzt az ablakon..
Mármint el sem kezdeném nélküle..
(A "vendégsereg" szót azért használta az egyik válaszado,mert a vőfélyek úgy szokták a násznépet szólítani, vagyis, többen.. Nem gúnyolódásból...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!