Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az esküvői ruhátok?
Figyelt kérdés
az érdekelne hogy mennyit költöttetek rá és hogy milyen volt. ha tudtok képeket is küldhettek. mindenkinem megy majd a zöld kéz2014. jan. 19. 17:10
11/14 anonim válasza:
Mell alatt szabott, törtfehér, egyenes szabású, a "szoknya" többrétegű, a felső része fűzős.
Nagydarab vagyok, nem volt túl sok választási lehetőségem, így varrattam. összesen, anyaggal együtt 22 000 Ft-ba került, plusz a felsőrészem anyagából csináltattunk a férjemnek egy mellényt (az 5000 Ft), nagyon jól mutatott, hogy összeöltöztünk.
A ruha övrészére pedig vettem egy nagyon klassz, virágos-strasszos hatalmas kitűzőt 4000 Ft-ért.
12/14 anonim válasza:
13/14 A kérdező kommentje:
hűű ezek nagyon jók :))
2014. jan. 21. 21:07
14/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!