Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a három esküvő (vacsora) helyszínről?
Első nekem nem esküvői, a székei nagyon nem elegánsak. Valami fura ötvözet.
A második egy gagyi ál-mediterrán: narancssárga fal, meg ál-terméskő. Nekem nagyon nem tetszik.
Harmadik: ha elegáns esküvőt akartok, akkor ez jó megoldás. Én már jártam itt, nem esküvőn, de ez egy kastélyszálló étterme, azért ilyen amilyen. Nem öncélú a berendezés.
Ha a három közül kell választani:
Az első nekem kicsit sötétnek tűnik, amúgy hangulatos.
A másodikban látok talán a legtöbb fantáziát pillangók, és faliképek nélkül, a függöny sem tetszik.
A harmadik nekem nem tetszik, ál-elegancia, túl csicsás. A székek is szörnyűek, székszoknyával, meg terítővel itt úgy néz ki, mint egy kórház berendezése. Nem is tudom, talán valami más terítővel és székszoknyával...
1. helyröl az jut az eszembe, hogy egy cukrászda, ahol lecsukták a villanyt, a székek miatt.
2. tetszik, csak kicsit más diszitéssel
3. túl sok, nagyzolós, sok az erös szín... nekem nem tetszik, és ki ül a királykék szobában? Nem tetszik a lepcsös megoldás, meg az, h pár vendéget oda szelektáltak.
Az én ízlésemnek a 3. felel meg leginkább, de a bordót nem annyira szeretem fehérrel lagzin, annyira tipikus. Én valszeg nem hófehér székszoknyát választanék vagy más színnel lefedném a fal bordó részeit :). Az más kérdés, hogy egy ilyen hajnalig tartó ereszdelahajamat lagzi hülyén nézne ki ebben a teremben.
Az első nekem nagyon sötét, a második, ne haragudj, ebben a formájában nagyon művházas, olcsó hatású.
A harmadik tetszik,bár én valami szint vinnék bele,mondjuk az asztalra inkább szines virágok.
Hol van ez helyileg? Olyan ismerős.
Az első valami pince lehet? Elég elszeparált benyomást kelt, lehet ott szabadon járni-kelni, kimenni udvarra, stb? Mi ez miatt húztunk ki a listáról egy olyan helyet, ahol pedig a kaja nagyon jó volt.
Második: a helyből semmi nem látszik, csak maga a dekoráció. Pozitívum, hogy szépek a székek, nem kell rájuk szoknya.
A harmadik nekem egy kísértetkastély benyomását kelti, ahol minden fehér lepedőkkel van letakarva.
A székszoknya nekem alapból nem tetszik, vendégként kényelmetlen, lecsúszik, beleakadsz, stb.
16-os vagyok
Nagyob régen voltam ott,onnan volt ismerős.
Gyönyörű hely,én azt választanám.
Másik kettőről sem árul el sokat csak a belső rész,könnyebb lenne ugy véleményt mondani,ha több kép lenne,vagy pontos hely.
Egyértelműen az első tetszik :)
És légy büszke, hogy vidéki vagy!!! Aki mást gondol azt meg le van... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!