Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a három esküvő (vacsora) helyszínről?

Figyelt kérdés

Első:

[link]

Második:

[link]

[link]

Harmadik:

[link]

2014. jan. 16. 19:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Első nekem nem esküvői, a székei nagyon nem elegánsak. Valami fura ötvözet.

A második egy gagyi ál-mediterrán: narancssárga fal, meg ál-terméskő. Nekem nagyon nem tetszik.

Harmadik: ha elegáns esküvőt akartok, akkor ez jó megoldás. Én már jártam itt, nem esküvőn, de ez egy kastélyszálló étterme, azért ilyen amilyen. Nem öncélú a berendezés.

2014. jan. 16. 20:11
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Ha a három közül kell választani:

Az első nekem kicsit sötétnek tűnik, amúgy hangulatos.

A másodikban látok talán a legtöbb fantáziát pillangók, és faliképek nélkül, a függöny sem tetszik.

A harmadik nekem nem tetszik, ál-elegancia, túl csicsás. A székek is szörnyűek, székszoknyával, meg terítővel itt úgy néz ki, mint egy kórház berendezése. Nem is tudom, talán valami más terítővel és székszoknyával...

2014. jan. 16. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

1. helyröl az jut az eszembe, hogy egy cukrászda, ahol lecsukták a villanyt, a székek miatt.

2. tetszik, csak kicsit más diszitéssel

3. túl sok, nagyzolós, sok az erös szín... nekem nem tetszik, és ki ül a királykék szobában? Nem tetszik a lepcsös megoldás, meg az, h pár vendéget oda szelektáltak.

2014. jan. 16. 20:25
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

Az én ízlésemnek a 3. felel meg leginkább, de a bordót nem annyira szeretem fehérrel lagzin, annyira tipikus. Én valszeg nem hófehér székszoknyát választanék vagy más színnel lefedném a fal bordó részeit :). Az más kérdés, hogy egy ilyen hajnalig tartó ereszdelahajamat lagzi hülyén nézne ki ebben a teremben.

Az első nekem nagyon sötét, a második, ne haragudj, ebben a formájában nagyon művházas, olcsó hatású.

2014. jan. 16. 20:36
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
3., élőben is láttam, és úgy még gyönyörűbb!! (pedig képen giccses, de valójában gyönyörű).
2014. jan. 16. 21:35
 16/20 anonim ***** válasza:

A harmadik tetszik,bár én valami szint vinnék bele,mondjuk az asztalra inkább szines virágok.

Hol van ez helyileg? Olyan ismerős.

2014. jan. 17. 08:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Bikal-Puchner kastély :)
2014. jan. 17. 09:09
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

Az első valami pince lehet? Elég elszeparált benyomást kelt, lehet ott szabadon járni-kelni, kimenni udvarra, stb? Mi ez miatt húztunk ki a listáról egy olyan helyet, ahol pedig a kaja nagyon jó volt.

Második: a helyből semmi nem látszik, csak maga a dekoráció. Pozitívum, hogy szépek a székek, nem kell rájuk szoknya.

A harmadik nekem egy kísértetkastély benyomását kelti, ahol minden fehér lepedőkkel van letakarva.

A székszoknya nekem alapból nem tetszik, vendégként kényelmetlen, lecsúszik, beleakadsz, stb.

2014. jan. 17. 09:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok

Nagyob régen voltam ott,onnan volt ismerős.

Gyönyörű hely,én azt választanám.

Másik kettőről sem árul el sokat csak a belső rész,könnyebb lenne ugy véleményt mondani,ha több kép lenne,vagy pontos hely.

2014. jan. 17. 09:53
 20/20 anonim válasza:

Egyértelműen az első tetszik :)

És légy büszke, hogy vidéki vagy!!! Aki mást gondol azt meg le van... ;)

2014. jan. 21. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!