Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményed erről a 9...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed erről a 9 menyasszonyi ruháról?

Figyelt kérdés

Melyik a legszebb és melyik a vállalhatatlan?

38-40-es ruhaméretem van, nem vagyok modellalkatú.

A ruhák:

1: [link]

2: [link]

3: [link]

4: [link]

5: [link]

6: [link]

7: [link]

8: [link]

9: [link]

2014. jan. 14. 13:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%

A vidéki fílingessel értek egyet... ezek egytől egyig faluvégi kis szalonok poliészter borzadályai :(

1.: tűrhető, de a derékban elvágott fazon borzalmas. A modell lány nem több 50 kilónál, de még őt is kövéríti.

2.: Detto mint az első, csak a mellrésze teljesen elálló és elszabott mellé. Ezek a 300 ft-os szúrós tüllszoknyák egyébként kinek tetszenek?

3.: Mint a második, csak itt még magasabban el van szabva a mellrész.

4.: ez eddig a legjobb. A széptől ugyan messze áll, de legalább nem áll el feltűnően, és egész normális a kialakítása.

5.: JUJJ. Bocsi, de ezt körül sem írom...

6.: egy fokkal szebb megoldása az előzőnek, továbbra is elálló mellrésszel, hájat kerekítő bevágó derékvarrással.

7.: szintén tűrhető, igaz a felsője továbbra is iszonyat igénytelen.

8.: jááájjjjj...nem, ezen már felsorolni sem tudom a problémákat, mert az egész ruha egy nagy probléma.

9.: végre nem áll el a mellrész, vagy a kislány húzta ki magát. húsba vágó varrás, plusz csimbókos 300 ft-os tüllszoknya.

Cigánylagzira telitalálat szinte mind!

Na de komolyan, ezekért pénzt kérnek? Kérlek írd meg, mennyit szánsz ezekre a szörnyűségekre, és küldünk valami vállalhatót az árban, de ilyet NEEEE.

2014. jan. 14. 18:54
 22/26 A kérdező kommentje:
Ezek a ruhák eladóak, áruk 25-35 ezer Ft között van. Várom, hogy ennyiért mit tudtok ajánlani.
2014. jan. 14. 19:13
 23/26 anonim ***** válasza:
43%

Fú...rákerestem arra, amit az egyik válaszadó írt, tényleg abból a szalonból vannak. A bérlés 80.000 körül mozog.

Ilyen összegben tudnék neked ajánlani millióval szebbeket, tervezőktől, nem saját varratású elszabott jelmezeket:

[link]

sincerity ruhák: 70-110.000

eden bridals: 30-105.000

sweetheart: 75-105.000

[link] végkiárusítás okán rengeteg világmárja 50-100.000 között eladó

csak 2 szalon a sok közül, ahol gyönyörű, idei vagy 1-2 éves tervezői ruhákat kaphatsz hasonló áron... ne érd be kevesebbel!!

2014. jan. 14. 19:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a borzasztó, hogy nem azt aruhát kapod, mint ami. Aképen van, hanem utánvarratottat kevesebb anyaggal...nekem igaz nem tetszenek ezek a ruhák, de kevesebb réteggel eleg tréül néznek ki

Ráadásul ha megveszed a ruhát abban nincsen benne az abroncs sem, ami megint 10e ..tehát a végén nem is jössz ki jól..eladni nem fogod tudni

2014. jan. 14. 19:24
 25/26 anonim ***** válasza:
54%
nekem mind tetszik, kivéve a 2,8 :)
2014. jan. 14. 21:41
 26/26 anonim ***** válasza:
54%
A 3. és 7. nagyon tetszik, és a 4. sem rossz :)
2014. jan. 14. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!