Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a 9 menyasszonyi ruháról?
Figyelt kérdés
Melyik a legszebb és melyik a vállalhatatlan?
38-40-es ruhaméretem van, nem vagyok modellalkatú.
A ruhák:
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
7: [link]
8: [link]
9: [link]
2014. jan. 14. 13:33
11/26 anonim válasza:
Az első 7 nagyon hasonló,azok közül az első tetszik.
A szoknya rész mindnél szép,nekem is ezek tetszenek.
A 8. nekem nem tetszik,de ettől neked állhat jól.
A 9.tökéletes ahogy van,kép alapján nekem az lenne a befutó.
12/26 anonim válasza:
Egyik sem vállalhatatlan, de nem is szépek. Olcsó hatást kelt mindegyik ruha, olyanok, mintha csak úgy összecsapták volna őket. Nem túl igényesek, az biztos.
13/26 anonim válasza:
Az 1. tetszik nekem a legjobban, azt még magamon is el tudnám képzelni (pánttal), pedig az ilyen habos menyasszonyi ruhákat nem bírom. Az utolsó kivételével a többi jellegtelen tucat, az utolsó meg borzalmasan gagyi és ízléstelen sztem.
14/26 anonim válasza:
3-as vagy 4-es, de inkább a 3-as. :)
16/26 anonim válasza:
nekem az 5-ös tetszik a legjobban. Viszont írtad, hogy nem vagy modell alkat esetleg A vonalú ruhára nem gondoltál?
17/26 anonim válasza:
8-as gyönyörű! Nekem ez a kiemelkedő. Ki is emeli amit kell!;) Pláne,hogy van mit,arra meg légy büszke!:) Sok boldogságot!
18/26 anonim válasza:
Nekem egyik sem igazán tetszik, bár én nem is csípem a tüllszoknyát.
19/26 anonim válasza:
Különösebben egyik sem tetszik, de felesleges is modelleken nézegetni, azt kell megnézni, rajtad hogy áll, illik-e az egyéniségedhez.
20/26 anonim válasza:
eresztett derek csak ngyon jo alaku sovany lanyoknak valo.
A ruhak eleg tucatruhanak neznek ki semmi egyedi semmi kulonleges semmi wouuu Igen en is ugy erzzem falusi lagzira valok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!