Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetne a legérzelmeseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne a legérzelmesebb pillanatokat kiiktatni egy esküvőből?

Figyelt kérdés

Nagyon érzékeny vagyok és tudom, hogy nagyjából végig fogom pityeregni az egész esküvőt, pláne, hogy tudom, hogy mindkettőnk szülei hasonlóak és az első sorban fognak zokogni. :) Ha rájuk nézek, tuti hogy én is rákezdek.

Aki hasonló beállítottságú hogy bírta ki? Hogy bírtátok a szülő köszöntőt, vagy a pillanatot, amikor édesapátok kísért az oltár elé?

Teljesen kivagyok, ez egy boldog nap, nem kéne végigsírnom meghatottságomban!! Már most is pityergek, ha látok egy videót és eszembe jut, hogy hamarosan a mi nagy napunk is eljön!

Édesapám egy erős férfi ember, de én vagyok az "egyetlen pici lánya", már a ballagásomat és diplomaosztómat is megkönnyezte. Kétlem hogy az oltárhoz tudna kísérni könnyek nélkül.

A párom nagyszülei is pityergősök, náluk a párom a családban az első, aki unokaként/gyerekként házasodik, nálunk én és nem akarok össznépi zokogónapot tartani, szóval nagyon fontos lenne, hogy melyek a meghatóbb pillanatok a templomi és polgári esküvőn, illetve ti érzékeny emberekként melyiket tudtátok úgy átalakítani, hogy kevésbé legyen az?

2014. jan. 11. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kis pityergéssel semmi baj sincs, sőt.

Valószínűleg azért senki sem fog a földön fekve zokogni, az lehet, hogy kínos lenne, egy kis szemtörölgetés ellenben nem az :D

Én eddig azt terveztem, hogy felhajtok egy kis pálinkát (nekünk jövő héten lesz az esküvőnk, MINDENKI érzelgős a családban), de rájöttem, hogy ez nem épp a legjobb ötlet, szóval jöjjön, aminek jönnie kell.

2014. jan. 12. 11:23
 12/12 anonim ***** válasza:
szűk körben megtartani a lánykérést jó ötlet. nem tudom nálatok lesz-e vendégvárás, de van, hogy arra csak a szűk családot hívják meg, szülők, testvérek előtt meg nem ciki zokogni egy sort :) vagy nálunk úgy lesz jövőre, hogy hamarabb meg lesz tartva a polgári szűk körben, és akkor ott lesz a szülőbúcsú, a család egyik barátja fogja tartani és ott én is kiereszthetem a gőzt :D én megértem a problémádat, én se akarnám, hogy 10 percig 100 ember előtt trombitáljak :D meg a fotókon rákvörös legyen a fejem... a sminkesen ne spórolj, ha ilyen vagy te is :D
2014. jan. 12. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!