Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a menyasszony ilyesmi ruhában lenne a polgári szertartáson?
A ruha a modellen rövidebb, valóságban kb. térd fölött egy ötcentivel végződhet.
Fehér szaténblézerrel viselné.
Szűkkörű lenne az esküvő.
Szerintem nagyon aranyos. Azt írtad, nem lesz templomi esküvő, és a polgári is szűkkörű lesz. Nem mindenki szereti/ vagy engedheti meg magának a habos-babos szalonból kölcsönzött esküvői ruhákat. Olyan is van aki kosztümben megy polgári esküvőre. (bár inkább idősebb generáció)
Ha jól áll a menyasszonynak, és tetszik neki, akkor szerintem jó választás.
Szép :)
Szerintem mindenképpen testszínű, vékony, minta nélküli harisnyát vennék hozzá. Imádom a mintásat, de esküvőre nem elegáns.
Köszönöm a válaszokat!
Ahogy az értékeléseket nézem, valaki már megint partizánkodik. Én mindenkinek zöld pacsit adtam.
12-es!
Pont ezért gondoltam erre (vagyis ilyesmire), mivel egy blézerrel teljesen kosztümszerű. Nem dekoltált, nem kihívó (nem is lenne mellem hozzá). Játékos, aranyos és jobban áll nekem ez a fazon, mint egy ceruzaszoknya aljú hagyományos kosztüm.
A földig érő ruháktól pedig azért tatok, mert 1) 158 vagyok és egy olyan még inkább összenyomna, 2) az egyenes szabású előnytelen rajtam (körte alkat) és ami kellően A-vonalú, azt túl soknak érezném egy max. 10 fős szertartáshoz.
Vivien92,
nem ígérhetek semmit, de kíváncsiságból szívesen megnézném. Privátban el tudod küldeni a képet (képmegosztós linket)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!