Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek hány órakor lesz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hány órakor lesz az esküvőtök a miénk így jó lesz?

Figyelt kérdés
Nekünk 18:00-kor lesz a Templomi szertartás és 19:30 kor a Polgári szertartás június hónapban!Igazából az lenne a kérdés hogy nem túl későre esik szerintetek?A közeli családtagok és egy két kolléga hatására és persze a napi rendünk miatt is azt javasolták hogy legyen minél később hát mi akkor 17:00 és 18:30 ra gondoltunk de most így jött ki a lépés hogy csak ekkora kaptunk időpontot!Mindenkinek tetszett ez így csak a testvéremnek nem hogy 18:00 kor már a vacsora szokott kezdődni máshol!
2014. jan. 7. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
10es vagyok, lemaradt, nekünk 17:00-tól volt a polgári (gyakorlatilag 10 percet csúsztunk), templomink nem volt, fél7re ott voltunk az étteremben, fél8-8 közt kezdődött a vacsi, és így is kevesen ettek csak éjfélkor
2014. jan. 7. 18:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Mind a két szertartás fél-fél óra a Polgári a Lagzi helyszínen lesz amikor annak vége csak koccintás lesz és egyből megyünk be a terembe vacsorázni és bulizni!Szóval a vacsora kezdete kb. 20:30 maximum,még a napnyugtát is megnéztem az 20:45 :)Nem írnám le az egész napirendet de így is már reggel 8-9 től készülődés kb. 16:00 kor állófogadás kaja,pia a vendégeknek mi előtt együtt indulnánk a templomba!
2014. jan. 7. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
30%
Az anyakönyvvezető elvállalta ezt a késői időpontot?
2014. jan. 7. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

Az számít, hogy néhány névtelen idegen szerint késő, nem az számít, hogy nektek mi a jó?

"Mindenkinek tetszett ez így csak a testvéremnek nem"

Ezek szerint nektek így jó. Akkor mi a gond?

2014. jan. 7. 23:39
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem teljesen jó, legalább nem lesz dög meleg este. Én voltam olyan esküvőn, ahol délután 3 és 4 órakor volt a polgári és a templomi szertartás, a vacsora meg fél nyolckor. Persze nem elsősorban kajálni megy az ember, de este hétkor már mindenki hervadt fejjel rágta a pogácsákat. Ha nektek jó, akkor a tesód se azzal foglalkozzon, hogy máshol hogy van. Sok boldogságot!
2014. jan. 8. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!