Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi idő alatt díszítettétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt díszítettétek fel az esküvőtök helyszínét?

Figyelt kérdés
Aki magának díszítette fel az éttermet, mennyi időbe telt? Megérte, vagy már megbánta, hogy nem fogadott fel szakembert? Hány fős volt?
2013. dec. 8. 14:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

2,5 óra alatt minden megvolt, nem kapkodtak..

a terítést is ők csinálták, de a sógorom felszolgáló, így gyakorlott

2-en csinálták

100 főre

nem bántam meg, megérte

de székszoknya nem volt, arra 1,5 órát rá kell számolni 2 -3 fővel..(100 fő esetén)

2013. dec. 8. 14:14
 2/21 anonim ***** válasza:
Mi a székszoknyát kb. egy óra alatt tettük fel ketten 40 székre. Szépen is igyekeztünk csinálni, meg gyakorlatunk sem volt benne, így szerintem ez érthető is. Összességében 3-4 óra volt, ha jól emlékszem, 40 főre. Ha nagyobb esküvőnk lett volna, biztosan nem vállaltam volna be, így is nagyon elfáradtunk a végére.
2013. dec. 8. 15:06
 3/21 A kérdező kommentje:
Miénk is kb 35-40 fős lesz. Csak az árajánlatok alapján elég húzós összeget kérnek el.
2013. dec. 8. 16:50
 4/21 anonim ***** válasza:
Székszoknyával együtt számolva kb. 2000 forinttól kezdődik nagyjából a vendégenként a dekoráció. Ha tisztességes mennyiségű virág is van az ajánlatban, akkor ez nem számít olyan soknak, hiszen az alapanyagköltség rengeteg.
2013. dec. 8. 17:00
 5/21 A kérdező kommentje:
Hát nekem kb 130ezret mondtak plusz a csokrom. Csak fényfüggönyre majdnem 60ezret mondtak. Amit azért találok soknak, mert nem megveszem, csak egy estére kibérelem. (6mx2m-es)
2013. dec. 8. 17:07
 6/21 A kérdező kommentje:
Találtunk egy helyet, ahol viszont elég olcsón kitudnánk hozni a dekorációt, csak akkor nekünk kellene csinálni. Nem tudom, hogy bevállaljuk-e, hogy mi díszítjük fel a termet.
2013. dec. 8. 17:11
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerintem pont a fényfüggöny az, amit akár el is lehet hagyni, nem is illik minden helyszínre. :)
2013. dec. 8. 17:14
 8/21 A kérdező kommentje:
A mi termünkhöz nagyon illik és nagyon tetszik is nekünk. Csak nem gondoltuk, hogy a dekorációra ennyit kell majd szánnunk.
2013. dec. 8. 17:16
 9/21 anonim ***** válasza:

Én nagyon szerettem volna dekoratőrt, pont azért, hogy ne legyen olyan fáradságos az egész.

De olyan húzós árajánlatokat kaptam, hogy úgy döntöttünk, ennek töredékéért megoldjuk magunk. Nem kell kapkodni, még van időnk, a kellékeket úgy fogjuk megvenni ill. megrendelni.

Székszoknyát is mi intézzük. A virágok így is elég sok pénzbe lesznek, de legalább nem kér el vki 40.000e-ret, hogy feltegyen ezt-azt...

Majd a barátok segítenek.

2013. dec. 8. 17:52
 10/21 A kérdező kommentje:
Időnk még nekünk is van, mert júliusban lesz. És a testvéremék is segítenének. De mi is úgy látjuk, hogy inkább nekünk kellene megcsinálni. köszönöm az eddigi válaszokat! Hátha jönnek még. :)
2013. dec. 8. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!