Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi idő alatt díszítettétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt díszítettétek fel az esküvőtök helyszínét?

Figyelt kérdés
Aki magának díszítette fel az éttermet, mennyi időbe telt? Megérte, vagy már megbánta, hogy nem fogadott fel szakembert? Hány fős volt?
2013. dec. 8. 14:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A díszeket én csináltam, maga a díszítés pedig 4-5 órát vett igénybe. Amikor az étterem személyzete megtudta, hogy én vagyok a menyasszony és nem fizetett dekoratőr, többen beálltak segíteni, nagyon kedvesek és jófejek voltak. A díszítés után rohantam sminkelni, öltözni. Elég szép lett minden, azóta is az étterem promóciójára szolgálnak a képeink.:)
2013. dec. 8. 19:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Egyedül vágtál neki? Mi úgy gondoltuk, hogy kb 5-6an csinálnánk.
2013. dec. 8. 19:50
 13/21 anonim ***** válasza:

Egyedül terveztem megcsinálni. A létra tetején álltam, amikor véletlenül elkottyintottam, h én vagyok a menyasszony. Ekkor két pincér lezavart a létráról és átvették ezt a fázist.

Szerintem ennyien gyorsan meglesztek, pár óra alatt, hacsak nem báltermet dekoráltok, több százas vendégsereglet számára.

2013. dec. 8. 19:53
 14/21 A kérdező kommentje:

Hát elismerésem. :)

Nem egy nagy teremben lesz és kb 40 fő vendég lesz.

2013. dec. 8. 19:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Akkor meglesztek simán. Miénk is ilyen szűkkörű volt. Egy nagyobb teremmel és kerthelyiséggel.

Jó munkát, sok boldogságot!:)

2013. dec. 8. 20:20
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi is magunk díszítettük fel a termet. Pénteken 6 óra hossza volt előkészíteni a nagy részét, másnap egy hölgy ismerősünk befejezte, amit mi előző napon elkezdtünk. (Akkor lehetett menni dekorálni, amikor nálunk már elkezdődött a lánykikérés.) A hölgy a székszoknyákat és masnikat rakta csak fel, ez egy óra volt kb. Nem bántuk meg, hogy mi csináltuk, gyönyörű lett! Szerintem egy rendezvényszervező cég sem alkotott volna szebbet, és ezt minden elfogultság nélkül merem állítani. Fekete- fehér dekorunk volt egyébként.

2013. dec. 8. 20:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Aki maga tette fel adekort,ott milyen volt a dekor?Én is ki akartam irni egy hasonlo kérdést,csak megláttam ezt...
2013. dec. 9. 07:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy milyen volt?
2013. dec. 9. 10:00
 19/21 anonim ***** válasza:
szia! Hol lesz az esküvőd? Nekünk Borsodban volt, 60 főre számoltunk, és egy szerencsi dekoros 78000 Ft-ból kihozta székszoknyákkal, külső - belső dekorral, asztaldísszel, ültetőkártya helyett volt egy nagy plakát vagy mi, a csokrom is benne volt, a koszorúslány csokra és a kitűzők is. Sőt, azt mondta, még a templomot is feldíszítette volna, illetve menükártya is lett volna, de már nem kértük.
2013. dec. 9. 10:34
 20/21 A kérdező kommentje:

Budapesten lesz, úgy vettem észre, hogy itt szeretnek még egy kicsit rátenni az árakra.

Nálunk templomi, meg ilyen lánykikérős dolgok nem lesznek. A polgári lesz és egy hotelben lesz a lagzi.

2013. dec. 10. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!