Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt díszítettétek fel az esküvőtök helyszínét?
Egyedül terveztem megcsinálni. A létra tetején álltam, amikor véletlenül elkottyintottam, h én vagyok a menyasszony. Ekkor két pincér lezavart a létráról és átvették ezt a fázist.
Szerintem ennyien gyorsan meglesztek, pár óra alatt, hacsak nem báltermet dekoráltok, több százas vendégsereglet számára.
Hát elismerésem. :)
Nem egy nagy teremben lesz és kb 40 fő vendég lesz.
Akkor meglesztek simán. Miénk is ilyen szűkkörű volt. Egy nagyobb teremmel és kerthelyiséggel.
Jó munkát, sok boldogságot!:)
Kedves Kérdező!
Mi is magunk díszítettük fel a termet. Pénteken 6 óra hossza volt előkészíteni a nagy részét, másnap egy hölgy ismerősünk befejezte, amit mi előző napon elkezdtünk. (Akkor lehetett menni dekorálni, amikor nálunk már elkezdődött a lánykikérés.) A hölgy a székszoknyákat és masnikat rakta csak fel, ez egy óra volt kb. Nem bántuk meg, hogy mi csináltuk, gyönyörű lett! Szerintem egy rendezvényszervező cég sem alkotott volna szebbet, és ezt minden elfogultság nélkül merem állítani. Fekete- fehér dekorunk volt egyébként.
Budapesten lesz, úgy vettem észre, hogy itt szeretnek még egy kicsit rátenni az árakra.
Nálunk templomi, meg ilyen lánykikérős dolgok nem lesznek. A polgári lesz és egy hotelben lesz a lagzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!