Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez az esküvői tál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez az esküvői tál hány személyre elég?

Figyelt kérdés

A tál tartalma:

2 szelet cigánypecsenye

1 Cordon Blue pulykából

2 db töltött csirke felsőcomb

3 db rántott gomba

1 db rántott sajt

+ köret (rizs, hasáb burgonya)

vegyes saláta

2014. jan. 4. 20:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Szerintem a 8000 kicsit sok. Mi étteremből 7ezerèrt szoktunk kétszemélyes tálat rendelni, es abban több mindem van.
2014. jan. 4. 21:09
 32/41 anonim ***** válasza:
63%
Rajtad kívül mindenki értette :-D Szövegértelmezés egyes.
2014. jan. 4. 21:14
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Ahonnan eddig is mi rendeltünk, egy két személyes tál 3800 Ft és négyen laktunk belőle jól. Azon a helyen úgy hirdetik, hogy személyes igény szerint, de 8-10 vagy 12e Ft-ért már 8 személyes tálat adnak, amin van 8 rántott karaj, 8 szezámmagos csirkemell, Gordon Blue, Baconbe göngyölt szűzérmék, mini fasírtok, rántott karfiol, mennyei máj.

Elég lehet két személyre, de ha ketten rabolnánk rá a Cordon Blue-ra? Kellemetlen. Olyan helyről rendelj, ahol sokkal jobb tálakat állítanak össze. Lehet ez egy pizzéria is, ahol foglalkoznak ilyennel, de hidd el jobban megéri anyagilag. Esetleg próbára egyik ebédre rendelj majd a kiválasztott helyről egy tálat, de ne onnan ahol te nézted ezt!

2014. jan. 4. 21:17
 34/41 anonim ***** válasza:
47%

2. Es mi van, ha mind a ketten rantott sajtot ennenek... A 3 db gomba is olyan kevés szerintem.

Ezt írta és úgy kezdte hogy a második így persze hogy nekem szólt okoska!

2014. jan. 4. 21:20
 35/41 anonim ***** válasza:
76%
35: nem tudom, hogy csak trollkodsz-e vagy komolyan nyomod, de nagyon mókás, kérlek, folytasd tovább! :)
2014. jan. 4. 21:26
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

36

Ha nem érted akkor nálad vannak bajok a 2. azt jelenti hogy a második aki én voltam az lehet hogy ő nem rám célzott de akkor is így írta!

2014. jan. 4. 21:29
 37/41 anonim ***** válasza:
2nél nem többnek az biztos
2014. jan. 4. 22:54
 38/41 anonim ***** válasza:

Huh. Olvasd újra a 31-es vàlaszt, és értelmezd. Remélelm csak hülyíted itt a jónépet, es nem ennyire bugyuta vagy. A másuk tippem, hogy tizenéves kiskamasz vagy, ők gondolják, hogy körülöttük forog a világ.

Próbáljuk meg újra:

Kérdés- Hány személyre elég a tál.

Válasz - 2. - értsd kettő. Végén ponttal, amit mondat végi írásjel. A magyar helyesírás szabályai szerint számjeggyel és betűvel kiírva is helyes. A szövegkörnyezetből egyértelmű, hogy a jelentése nem második. Miért is lenne az, mikor válaszok 90%- az volt, hogy 2-3, uvyan miért címeztem volna neked a kérdést akkor. Es

2014. jan. 5. 00:19
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is fantáziátlan, és nagyon kevés 8000 forintért. Ennyiért már sokkal igényesebb ételt kapnátok. Kapásból a felsőcombot kihagynám, mert azt látom, hogy az emberek szép ruhában nem mernek csontos ételhez nyúlni esküvőn.

Inkább legyen helyette több rántott sajt/gomba/karfiol, mert azt viszont szívesen esznek, főleg ha húslevessel indul a menü. Nyári esküvőn érdemes egy könnyű zöldséges fogással is készülni, mert sokan inkább arra vágynak, nem egy zsíros egytálételre.

Összességében ennyi pénzért ezt a tálat nagyon sokallom, és 4 embernek biztosan nem elég. Ebből már arra is következtetnék, hogy a hellyel sincs minden rendben, és ha még hozzáteszem azt is, hogy az étel nevét sem tudják leírni (cordon bleu!), ha az én esküvőmről lenne szó, úgy döntenék, keresek egy másik helyet.

2014. jan. 5. 01:13
 40/41 anonim ***** válasza:
Mikor megláttam az árat az első kérdés, ami felmerült benne,hogy ugye ez csak vicc.. Kedves kérdező! Keress másik helyet!
2014. jan. 5. 10:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!