Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az esküvői tál hány személyre elég?
Figyelt kérdés
A tál tartalma:
2 szelet cigánypecsenye
1 Cordon Blue pulykából
2 db töltött csirke felsőcomb
3 db rántott gomba
1 db rántott sajt
+ köret (rizs, hasáb burgonya)
vegyes saláta
2014. jan. 4. 20:11
11/41 anonim válasza:
talán 3, igazából 2-nek sok, viszont ha 3 vagy 4, akkor szerintem úgy kéne, hogy kevesebb fajta, de abból több db
pl. felesleges valamiből 1 db, akkor legyen valami másból eggyel több
12/41 A kérdező kommentje:
A honlap szerint ez 4 emberes tál. Szerintünk 2-nek elég, úgyhogy annyit rendelünk. Még kérdés: Szerintetek egy ilyen tál 8000 Ft-ért drága?
2014. jan. 4. 20:31
13/41 anonim válasza:
Szerintem drága, de ez nyilván a helytől is függ, meg a várostól is.
14/41 anonim válasza:
9: a kérdés az volt, hogy osztozik egynél több ember egy darab csoffadt rántott sajton.
15/41 anonim válasza:
Helytől függ... én sokallom.
A hozzánk közeli étteremben egy egyszemélyes tál 1.000 Ft. Igaz, saláta nincs hozzá, köret ugyanez, és van benne egy rántott szelet, egy natúr szelet, egy töltött hús, csirkemáj, meg sült alma...
Az általad megadott verzió max 3 ezerből kijönne...
16/41 anonim válasza:
14 a kérdés az hogy hány embernek elég ez összesen nem a rántottsajtok száma OMG
17/41 anonim válasza:
8000 Ft? Egy ilyen igénytelen, unalmas, fantáziátlan adag szarért, már elnézést? Szerintem rablás. 8000-ért elvárnám, hogy vagy adjanak normális mennyiséget VAGY normális minőséget/ötletességet. De a csupa rántott szirszar + rizs és hasáb...ehh...
19/41 anonim válasza:
16: olvasd el újra 7-es kérdését, hátha ezúttal megérted.
20/41 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok 8000ért. Iszonyú sok. De persze ha elit hely, akkor nem kell csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!