Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik ma telefonon keresni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik ma telefonon keresni a szolgáltatókat, érdeklődni az árakról időpontokról?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 11:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Most komolyan, miért olyan sűrgős ez neked ma?? Holnap akarsz férjhezmenni? Nem biztos, hogy kikapcsolja a telefonját, ha nem akar dolgozni, nekem sincs kikapcsolva, mert a barátok, család hívhatnak, eszembe se jutna, hogy van olyan eszement, aki ma akarna valamit munkával kapcsolatban.
2014. jan. 1. 12:32
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Piros betűs munkaszüneti nap van. Tehát nem, csak ahol non-stop ügyfélszolgálat van, de egy esküvővel kapcsolatban gondolom nem erre gondolsz. E-mailt írhatsz nekik ma, intézd el azt, az nem gáz, azt akkor nézi meg, amikor ráér, és akkor válaszol, amikor ezzel akar foglalkozni.

Meg gondolom vendéglátós szektorra gondoltál, akiknek az elmúlt éjszaka az év egyik legstrapásabb éjszakája volt. Jó esetben pihennek jelenleg...

2014. jan. 1. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
39%
Én (esküvői) szolgáltatóként nem bánom, ha ilyenkor is keresnek. Ha nem akarok dolgozni, kikapcsolom a mobilom. De lehet az e-mail is jó, azzal tuti nem zavarsz senkt.
2014. jan. 1. 14:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig meg szoktam fordítani magamban a dolgokat.Te szeretnél ma dolgozni? Szeretnéd,ha egész nap csörögne a telefonod és a munkáddal kapcsolatban kellene idegenek kérdéseire válaszolgatnod?
2014. jan. 1. 14:36
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Egy jobb zenész esetleg reggel hétig zenélt. Utána összepakolt hazament. Biztos kiba szívesen vette volna, ha te délben telefonálsz neki a rohadt esküvőddel, mikor kb. három órája feküdt le. Mert én biztos ezt gondolnám.
2014. jan. 1. 19:50
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
6-os vagyok, a lepontozott, gratulálok, a 14-es felpontozásához, bár magam is felpontozom, és az én lepontozásomhoz. A kettőnk mondanivalója alig tért el egymástól.
2014. jan. 1. 20:10
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Én, mint ebben a témában igen csak érintett, elmondom, hogy nem zavarna, de inkább írjon mailt, mégis lepontoznak :) erről ennyit utolsó :)
2014. jan. 1. 20:18
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
jaja :(
2014. jan. 1. 20:27
 19/20 anonim ***** válasza:
22%

10-es vagyok!

Bár (még) nem olyan durván, de engem is lepontoztak.

Adtam most nektek egy-egy zöld-kezecskét.

Ne foglalkozzatok a pontozással, már régóta pofára megy!

Tisztelet a kivételnek!

2014. jan. 2. 09:16
 20/20 anonim ***** válasza:
60%

Pofára megy egy olyan oldalon, ahol nem kötelező kiírni a neved és többnyire nem is teszik ezt meg, és mindössze 100 lehetséges százalék van, miközben több ezer ember látogatja az oldalt. Lehet, hogy tízezrekben is mérhetjük. Hogy menne már pofára? Nem lehet megkülönböztetni mindenkit.

A kedvencem amúgy, az engem miért pontoztatok le, majdnem ugyanazt mondtam. MAJDNEM. És a majdnem résszel lehet senki nem értett egyet.

2014. jan. 2. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!