Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik ma telefonon keresni a szolgáltatókat, érdeklődni az árakról időpontokról?
Piros betűs munkaszüneti nap van. Tehát nem, csak ahol non-stop ügyfélszolgálat van, de egy esküvővel kapcsolatban gondolom nem erre gondolsz. E-mailt írhatsz nekik ma, intézd el azt, az nem gáz, azt akkor nézi meg, amikor ráér, és akkor válaszol, amikor ezzel akar foglalkozni.
Meg gondolom vendéglátós szektorra gondoltál, akiknek az elmúlt éjszaka az év egyik legstrapásabb éjszakája volt. Jó esetben pihennek jelenleg...
10-es vagyok!
Bár (még) nem olyan durván, de engem is lepontoztak.
Adtam most nektek egy-egy zöld-kezecskét.
Ne foglalkozzatok a pontozással, már régóta pofára megy!
Tisztelet a kivételnek!
Pofára megy egy olyan oldalon, ahol nem kötelező kiírni a neved és többnyire nem is teszik ezt meg, és mindössze 100 lehetséges százalék van, miközben több ezer ember látogatja az oldalt. Lehet, hogy tízezrekben is mérhetjük. Hogy menne már pofára? Nem lehet megkülönböztetni mindenkit.
A kedvencem amúgy, az engem miért pontoztatok le, majdnem ugyanazt mondtam. MAJDNEM. És a majdnem résszel lehet senki nem értett egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!