Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szolgáltatókat külön asztalhoz ültetitek/ültettétek?
Hmmm...nem kommentálnám...
Fotós, videós, zenészek, vőfély...
Akkor ne kommentáld, nem mindenkinek egyértelmű, amit te írsz.
De szerintem ha úgy szokták az étteremben, akkor az jónak tűnik. Így legalább amikor mennek enni, akkor nem néz ki hülyén, hogy ők esznek, a násznép meg már nem. Egy kis nyugi rájuk is rájuk fér.
Sok boldogságot!
Én nem tartanám cikinek azt, hogy külön legyenek. Nem "lenézésből", hanem azért, mert ami Nektek és a családtagoknak, vendégeknek egy életreszóló emlék, és buli, az a "személyzetnek" a munkája.
Az ő feladatuk nem az lesz, hogy veletek bulizzanak, hanem az, hogy a szolgáltatásukkal még jobbá, emlékezetesebbé tegyék ezt az alkalmat.
Gondolom ők sem bánják, ha van egy olyan elkülönített rész, ahol esetleg egy pár percre leülhetnek pihenni, felrakni a lábukat egy székre, esetleg átizzadt, vagy kajafoltos inget váltani, a fényképezőgépen akkut cserélni, stb...
Az más helyzet, ha a "személyzet" a családi, baráti körből kerül ki, de itt ha jól értem, fizetett szolgáltatásról van szó.
Eleve úgy kell nekik elővezetni, hogy ez nekik is nyugisabb, kényelmesebb. Szerintem örülni fognak neki.
A vőfélyt szerintem megkérdezhetnéd hogy ő mit szeretne saját magának.
Mondjuk első kézből még nincs tapasztalatom, de a rokonok/haverok/ismerősök esküvőin találkoztam olyan vőfélyekkel akik végigpörögték az eseményt. Ha ilyen az úriember lehet nem venné jónéven ha kimaradna bármilyen történésből vagy viccből. :)
De a zenészeknek, fotósnak lehet jobban esne ha elvonulhatna kicsit.
Vőfélyünk a főasztalnál ült, mivel sógorom volt.
Fotós, videós és a zenekar az egyik E alakú asztalsor végén vacsorázott (fotós és videós szintén ismerős volt), de a zenészeknek rakattunk egy külön asztalt is a felszerelésüktől nem messze.
Egyébként a szolgáltatói asztalnak nem muszáj kereknek lennie, azt egy kis sarokban szokták amúgy is elhelyezni, ha az étteremmel egyezkedsz, kérdezz rá esetleg!
De első körben én a szolgáltatókat kérdezném meg, hogy hogy lenne jobb nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!