Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek furcsa lenne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek furcsa lenne, ha ugyanazon a napon lenne az esküvőm, mint unokatesómnak 6 éve?

Figyelt kérdés
Nekik 2009.06.20.-án volt az esküvőjük, mi meg ugyanerre a napra tervezzük 2015-re. Nem tudom, hogyan reagálnak majd rá, de ez a legjobb dátum amit találtunk párommal és végre mindkettőnknek tetszik. Van más potenciális időpont is, de ebbe szerettünk bele :) Tartok tőle, hogy unokatesómék megsértődnek, mert hogy az az ő Nagy Napjuk és a felesége amúgy is szívére vesz sokszor piti dolgokat is. Persze tudom, hogy sok száz pár tarthatja akkor, de családon belül nem furcsa?
2013. dec. 29. 17:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsétek be, hogy akkor lesz az esküvő. Ha a nő kiborul, hogy márpedig az az ő napjuk, közöld, hogy innentől a tiétek is, az időpont lefoglalva, pont. Így járt. Ha ezek után elmennek, adjatok nekik egy tortát, és kész. Ennél többre nem méltatok hülye embereket, nem hogy még én idegeskedjek rajtuk, hogy ki mihez mit szól.
2013. dec. 29. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
Az a furcsa, hogy te emlékszel, hogy nekik melyik napon volt.
2013. dec. 29. 19:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyira nem gáz, hogy nekem eszembe sem jutna utánanézni, hogy a családból kinek mikor volt az esküvője, nemhogy az enyémet ahhoz igazítsam :D Azért kedves tőled, hogy erre is gondolsz, de nem kell vele foglalkozni szerintem.
2013. dec. 29. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!