Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki legyen az esküvői tanúm? (én vagyok a menyasszony)
Vannak barátnőim (néhány), azonban őket nem szeretném tanúnak.
Volt egy nagyon jó társaságom (hagyományőrző kör), ahonnan minden idősebb tagot meg akartam hívni az esküvőmre és akivel a legjobb viszonyba kerültem (barátilag) őt szerettem volna tanúmnak.
Azonban az élet úgy hozta, hogy egy nagyvárosba kerültem, egyetem, majd később munka miatt. A társaságba már nem tudtam rendszeresen járni, évek teltek el.
Akit a legjobb barátomnak véltem nemrég találkoztunk és sajnos nem tudtuk ugyanott folytatni, ahol abbahagytuk.
(nem is tudom, hogy gondoltam több év után)
Persze közösségi oldalakon és e-mailben tartottuk a kapcsolatot valamilyen szinten (a többiekkel is), de már nem szeretném őket még meghívni sem.
A Kollegáimmal nagyon jó a viszonyom, de a munkahelyemen nem alakítottam ki szorosabb kapcsolatokat(munka utáni programok stb)
Arra gondoltam , h a testvéremet kérem fel.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!