Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki legyen az esküvői tanúm? (én vagyok a menyasszony)
Vannak barátnőim (néhány), azonban őket nem szeretném tanúnak.
Volt egy nagyon jó társaságom (hagyományőrző kör), ahonnan minden idősebb tagot meg akartam hívni az esküvőmre és akivel a legjobb viszonyba kerültem (barátilag) őt szerettem volna tanúmnak.
Azonban az élet úgy hozta, hogy egy nagyvárosba kerültem, egyetem, majd később munka miatt. A társaságba már nem tudtam rendszeresen járni, évek teltek el.
Akit a legjobb barátomnak véltem nemrég találkoztunk és sajnos nem tudtuk ugyanott folytatni, ahol abbahagytuk.
(nem is tudom, hogy gondoltam több év után)
Persze közösségi oldalakon és e-mailben tartottuk a kapcsolatot valamilyen szinten (a többiekkel is), de már nem szeretném őket még meghívni sem.
A Kollegáimmal nagyon jó a viszonyom, de a munkahelyemen nem alakítottam ki szorosabb kapcsolatokat(munka utáni programok stb)
Arra gondoltam , h a testvéremet kérem fel.
Szerintetek?
Külön jelenség a nagyváros (100 000 lakosnál népesebb) településkategória, amely méreténél, gazdasági erejénél és esetleg kivételezett helyzeténél fogva elvileg magasabb technikai, infrastrukturális szinten működhet, mint az önmaguk eltartására nem képes, kisebb városok és települések. Magyarországon napjainkban (2013) nyolc város (Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét ) népessége nagyobb 100 000 főnél. A nagyvárosok fejlődését emellett a városba irányuló migráció alakítja.
A választ köszönöm.
Köszönöm utolsó, ezt ismerem.
Nekem a nagyváros minimum 1 millió felett kezdődik.
Pedig így van, ahogy mondják előttem.
Angliában szerintem csak London a nagyváros, második nem tudom mi lehet, talán Manchester. Én egy több mint 500 ezres külföldi városban élek, igazi kisváros. :)
Birmingham a 1. legnagyobb, épphogy 1 millió felett. Jó hülye gondolkodás amúgy, sosem hallottam még ilyesmiről.
Nagyvárosnak szinte minden országban a 100.000 fő lakosság feletti városok számítanak.
Úgy, hogy többen is kijelentették, hogy Magyarországon csak Budapest a nagyváros :D
Egyébként pedig szerintem teljesen megfelel, ha a testvéred a tanúd. Nekem is ő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!