Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elsírta magát a férjetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsírta magát a férjetek az eskuvotok alatt?

Figyelt kérdés
Mi még csak most készunlunk az eskuvore, de a párom annyira érzékeny, romantikus lélek biztos vagyok benne, hogy elpityergi magát. Kíváncsi vagyok más férfiak ezt miként éltek meg.

2013. dec. 16. 21:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem, de nem is az a bőgős típus. Egyszer könnyezett, amikor a fiunk megszületett.
2013. dec. 17. 09:18
 22/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem sírt, csak nedves lett a szeme. Szerintem nem ciki, nekem is az lett, végülis nem egy hétköznapi esemény, és az igazi boldogsággal járó érzelmeket nem lehet palástolni és nem is kell. Sajnálom azokat akik egy ilyen eseményt is csak letudják mindennemű érzelem nélkül és inkább cikizik, belőlük hiányzik valami.
2013. dec. 17. 09:51
 23/34 anonim ***** válasza:
91%
Aki szerint nevetséges, hogy meghatódik az ember a saját esküvőjén, annak nagyon sivár a lelkivilága..igazán sajnálom őket.
2013. dec. 17. 10:21
 24/34 A kérdező kommentje:
Igen, iagazd van utolsó. megmondom oszintén nem ilyen válaszokra számítottam, vártam sok nemleges választ, és néhany igen-t, de az hogy nok elkezdik írogatni mennyire ciki, és nevetséges, ha valaki a saját eskuvojén a meghatottságtól, boldogságtól ejt pár oromkonnyet, arra nem számítottam. Mosolyt bárki tud eroltetni az arcára, de konnyeket nem hiszem- a boldogság legoszintébb formája, egyáltalán nem nevetséges.
2013. dec. 17. 10:21
 25/34 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező, így van ez egy csodálatos alkalom és teljesen természetes, ha elérzékenyül az ember. Mint mondtam, nagyon sajnálom az olyan embereket akik ezt cikinek tartják.

Amikor a kislányom megszületett az apja végigbőgte a szülést, pedig egy nagydarab szekrény. :) Sohasem nevetséges az őszinte megnyilvánulás.

2013. dec. 17. 10:27
 26/34 anonim ***** válasza:
76%
Meg ha én mondjuk ezt látnám valakinek az esküvőjén, hogy elérzékenyül a pár, akkor egy percig sem cikinek tartanám, hanem igazán aranyosnak és romantikusnak, lehet, hogy még én is kicsit megkönnyeznék, ha nagyon közeli hozzátartozóról vagy barátról lenne szó. :)
2013. dec. 17. 10:31
 27/34 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, hogy mi sem fogjuk bírni és megkönnyezünk majd egy picit. :) De lehet, hogy még a párom anyukája is kicsit el fog érzékenyülni, mert mikor megtudta, hogy a párom eljegyzett engem, akkor is nagyon örült és elérzékenült a hír hallatán (nem láttam, csak a párom mesélte). :)
2013. dec. 17. 10:34
 28/34 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként én is meghatódtam és kicsit könnyeztem az esküvőmön, utólag a férjem mondta, hogy attól rettegett, hogy sírni fogok, ő is cikinek tartotta. Ebből látszik milyen ember, hamarosan válunk is...de ez már off
2013. dec. 17. 10:36
 29/34 anonim ***** válasza:
87%
Igen mind a ketten elérzékenyültünk, sírás nem volt csak könnyes szemek (mielőtt bementünk a polgári esküvőnkre), sírás akkor volt a férjem részéről amikor megmondtam neki hogy két csík lett a teszten. :) Nem érzelgős, nem romantikus csak őszinte, és nagyon boldog volt és a boldogság könnyeit ejtette nekem ettől sokkal férfiasabb volt. Férfiasabb mert ki tudta mutatni az érzelmeit. :D
2013. dec. 17. 10:36
 30/34 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó, ez nagyon aranyos! :) Sok boldogságot nektek!
2013. dec. 17. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!