Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elsírta magát a férjetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsírta magát a férjetek az eskuvotok alatt?

Figyelt kérdés
Mi még csak most készunlunk az eskuvore, de a párom annyira érzékeny, romantikus lélek biztos vagyok benne, hogy elpityergi magát. Kíváncsi vagyok más férfiak ezt miként éltek meg.

2013. dec. 16. 21:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem. (Én sem.)
2013. dec. 16. 21:57
 12/34 anonim ***** válasza:
76%
Volt, mikor kicsit elérzékenyültünk midnketten, de nem sírt azért. Bár, szerintem az se lett volna gáz, egy barátnőm és a férje mindketten végigsírták az eskütételt, annyira aranyosak, őszinték voltak, mindenki sírt. Kicsit sajnáltam is, hogy mi nem érzékenyültünk úgy el, sajnos annyi szarság és idegesség összejött az esküvőre, hogy nem tudtunk száz százalékosan ott lenni lekileg, ezt nagyon sajnálom.
2013. dec. 16. 22:10
 13/34 anonim ***** válasza:
31%
Nem sírta el magát, önként jött. Sőt, ő kérte...
2013. dec. 16. 22:32
 14/34 anonim ***** válasza:
75%
Itt páran félreértik a dolgokat. :) Utolsó,gondoltam,hogy a párod önként ment és nem kényszerből,mert az elég nagy baj lett volna. :D Nem hallottatok még örömkönnyekről? :) A férfiak nem csak bánatból,hanem örömből is szoktak sírni,hiszen ők is emberek. Szerintem meg szép dolog,ha picit elérzékenyül a pár.
2013. dec. 16. 22:40
 15/34 anonim ***** válasza:
87%

Nem..

Magán az esküvőn én sem..

A búcsúztatón igen, apuval karöltve (pedig ő nem érzékenyülős " fajta")

2013. dec. 16. 22:42
 16/34 anonim ***** válasza:
45%
Én pl. amikor eljegyzett a párom,akkor is meghatódtam,pedig sejtettem. De hiába sejti az ember,mert ott magában a helyzetben máshogy reagál. Nem gondoltam volna én sem,hogy meghatódom,pedig előtte már többször szóbakerült az eljegyzés. :)
2013. dec. 16. 22:46
 17/34 anonim ***** válasza:
66%
magán az esküvőn egyikünk sem érzékenyült el...formalitás...a lagzi alatt,mikor szüleink gratuláltak,szépeket mondtak,átadták az ajándékaikat,akkor mindketten...Pedig ő aztán messze van a romantikus lélek kategóriától..
2013. dec. 17. 00:19
 18/34 anonim ***** válasza:
Nem. Nem romantikus és nem is pityergős, érzelgős típus.
2013. dec. 17. 07:58
 19/34 anonim ***** válasza:
85%
Örömkönnyeket ejtettünk csak. Én a polgárin, ő pedig mikor meglátott először a ruhában. Annyira édes volt. Ő amúgy is romantikus alkat.
2013. dec. 17. 08:11
 20/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Láttam már sírni a meghatottságtól de az esküvőn nem sírt. Én sem.
2013. dec. 17. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!