Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen köszönet ajándékkal kedveskedtek a lagzin a vendégeiteknek?

Főleg azzal, hogy igyekeztünk mindenből a lehető legjobbat kihozni. Volt igazán jó, gyönyörű étterem, nagyon finom kaják, legjobb cukrászdából sütik, város legjobb zenekara, nagyon jó hangulat, finom, sokféle ital, amiből egyik sem fogyott el éjfél köröl, ahogy sok lagziban szokás. Nekem ez sokkal többet ér, mint az, ha adnak valami kis ajándékot, de közben látom, hogy spóroltak mindennel.
Amúgy mi adtunk egy képet rólunk, amit ott nyomtattak ki a fotósok, meg egy doboz sütit. Sosem láttam a külön ajándék értelmét.

Semmivel. Volt elég kiadásunk nem még, hogy plusz kiadást csináljunk magunknak!
Megkaptam mindent amit egy jó lagziban elvárna az ember, jó zene, jó hangulat, finom ételek, sütemények és rengeteg jóféle italok.

Én igazából ezeknek nem értem a funkcióját.
Kaptam már sokfélét lagziban, a legértékelhetetlenebbek azok az ehető/iható ajándékok - minek?! Halálra eszi-issza magát a vendégsereg, pont nem érdekel senkit, hogy még 3 szem mandulát odaböknek az asztalra, vagy egy felest.
A többi általában neves, dátumos csecsebecse volt, pl. kis dísztárgy, mézeskalács (bár volt aki ezt is megette, volt aki eltette), hűtőmágnes, stb. Ezeknek sem igazán értem a funkcióját, mert maximum az ifjú pár közeli barátai, családja teszi ki, a többiek elsüllyesztik egy fiókba.
Ha belegondolunk, hogy egy ilyen kis vacak fejenként 2-500 ft, elég nagy pénzkidobás, főleg, hogy abszolút értékelhetetetlen.

Mi felespoharakat vettünk és azokat festettük meg. Igaziból nem csak köszönőajándék volt, hanem dekorkellék is.
A gyerekeknek nemezből csináltunk figurát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!