Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti milyen köszönet ajándékkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen köszönet ajándékkal kedveskedtek a lagzin a vendégeiteknek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 21:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Főleg azzal, hogy igyekeztünk mindenből a lehető legjobbat kihozni. Volt igazán jó, gyönyörű étterem, nagyon finom kaják, legjobb cukrászdából sütik, város legjobb zenekara, nagyon jó hangulat, finom, sokféle ital, amiből egyik sem fogyott el éjfél köröl, ahogy sok lagziban szokás. Nekem ez sokkal többet ér, mint az, ha adnak valami kis ajándékot, de közben látom, hogy spóroltak mindennel.

Amúgy mi adtunk egy képet rólunk, amit ott nyomtattak ki a fotósok, meg egy doboz sütit. Sosem láttam a külön ajándék értelmét.

2013. dec. 13. 22:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kaptam már picike lekvárt az pàr nevével, mézeskalácsokat, horgolt kosárkát bonbonnal, volt ahol a welcome drinket kìnàlták pici 3 centes bögrékben nevekkel, dátummal...
2013. dec. 13. 22:54
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

Semmivel. Volt elég kiadásunk nem még, hogy plusz kiadást csináljunk magunknak!

Megkaptam mindent amit egy jó lagziban elvárna az ember, jó zene, jó hangulat, finom ételek, sütemények és rengeteg jóféle italok.

2013. dec. 14. 07:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Mi jövő májusra tervezzük az esküvőnket. Jelen pillanatban ilyesmin gondolkodunk:

[link]

[link]

2013. dec. 14. 09:17
 15/22 anonim ***** válasza:
nem volt ilyen... egyedi kézzel készült ültetőkártyák voltak, azt sokan elvitték...
2013. dec. 14. 12:02
 16/22 anonim ***** válasza:

Én igazából ezeknek nem értem a funkcióját.

Kaptam már sokfélét lagziban, a legértékelhetetlenebbek azok az ehető/iható ajándékok - minek?! Halálra eszi-issza magát a vendégsereg, pont nem érdekel senkit, hogy még 3 szem mandulát odaböknek az asztalra, vagy egy felest.

A többi általában neves, dátumos csecsebecse volt, pl. kis dísztárgy, mézeskalács (bár volt aki ezt is megette, volt aki eltette), hűtőmágnes, stb. Ezeknek sem igazán értem a funkcióját, mert maximum az ifjú pár közeli barátai, családja teszi ki, a többiek elsüllyesztik egy fiókba.

Ha belegondolunk, hogy egy ilyen kis vacak fejenként 2-500 ft, elég nagy pénzkidobás, főleg, hogy abszolút értékelhetetetlen.

2013. dec. 14. 14:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem igazán látom értelmét a köszönet ajándéknak. Ha színvonalas a lakodalom,finomak az ételek,italok,sütemények én nem adnék ajándékot. Voltam olyan lakodalomban,ahol volt köszönet ajándék:mézeskalács,de mindenen spóroltak.
2013. dec. 14. 14:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Mindenki visszakapja a borítékját.
2013. dec. 14. 16:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Mi felespoharakat vettünk és azokat festettük meg. Igaziból nem csak köszönőajándék volt, hanem dekorkellék is.

A gyerekeknek nemezből csináltunk figurát.

2013. dec. 16. 08:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi egy-egy darab bonbont készítettünk mindenki tányérja mellé. A bonbon eredeti csomagolására készítettünk saját kezűleg még egy borítást, amin a fotónk volt (icike-picike), az esküvő dátuma, és Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek!" mondat. Ezt becsomagoltam batyu szerűen olyan organza anyagba, amit a terem díszítésére is használtunk. Nagyon jól nézett ki, tudom, hogy sokan eltették emlékbe. Macerás volt elkészíteni, de megérte.
2013. dec. 18. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!