Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő tánc nélkül?
szerintem csináljátok úgy, hogy a "nyitótánc"-nál hívjátok oda pár barátotokat, rokonotokat, hogy ők is táncoljanak, így majd a többiek is csatlakozni fognak, és nem csak egyedül Ti lassúztok.
A menyecske tánc pedig lehetne úgy is -sok helyen úgy van-, hogy csak a menyasszony táncikál körbe-körbe a néppel. De igazából ez nem a világ legbonyolultabb dolga, csak körbe kell járogatni, és szerintem éjfélkor már lesz benne annyi pia, hogy merjen ebben benne lenni :)
A mi esküvőnkön sem volt.
Csak a lakodalmunkon.
Nálunk így lesz, szerintem semmi gond ezzel. A rokonság sem nagy táncolós, tavaly az unokatestvéremék lagziján jó ha 3-5 párocska táncolt néha-néha, szerintem inkább kínos volt, ahogy a zenekar próbálkozott.
A hangulat ettől függetlenül jó volt, a társaságok összeültek, beszélgettek, iszogattak, játszottak (pl. kártyát vagy egyéb játékokat).
Amit javasolni tudnék, hogy legyenek a tánc helyett egyéb közösségi programok, játékok (de ne a halál unalmas ezer évesek:), amik kitöltik az időt. Pl. a betűtorony és hasonló társasok sem utolsó ötletek kisebb csoportoknak :)
az én párom sem tud táncolni, mégis el tudott lépegetni egyet jobbra egyet balra...
szerintem ezt várják a vendégek, gázos lenne, ha nem lenne...
Az én párom sem tud és nem is szeretne táncolni. :)
Nálunk ki lesz hagyva a menyasszonytánc, mivel a vendégek amúgy is külön hozzák az ajándékokat és ezért nincs képünk a menyasszonytánc alatt még "beszedni" tőlük plussz pénzt.
Szóval emiatt nem lesz menyasszonytánc, de szerintem ez nem olyan fontos dolog. De lesz menyecske ruhám meg persze fogunk táncolni.
Szia!
Az én párom sem nagyon tud táncolni, ráadásul nem is szeret, viszont én szerettem volna nyitótáncot. Mi úgy oldottuk meg hogy viccesre vettük.
http://www.youtube.com/watch?v=xy89YZe7yO0
Ha nagyon nem akartok táncolni nyitótáncot, akkor annyit tegyetek meg hogy legalább elkezditek s néhány "beavatott" párt megkértek hogy fokozatosan álljanak be ők is táncolni. Az éjféli tánc, ha a menyecske táncra gondolsz, ott a férj nem táncol. Ha a gyertyafény keringőre akkor pedig több helyen is láttam olyat, hogy a menyasszony az édesapjával táncolja el, de ez persze ha nem akarjátok tényleg kihagyható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!