Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő tánc nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő tánc nélkül?

Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdezném leginkább akik hasonló szituációban van vagy volt az esküvőjén!A vőlegényem nem tud táncolni nem is szeret,lámpalázas és minden ami kell persze ha már iszik egy keveset a tömegben el el lassuzgatunk egyet jobbra egyet balra tánclépésekkel!Milyen lenne egy esküvő nyitótánc és éjféli tánc nélkül?Hogy szokták ezt ilyenkor csinálni?Ti hogy oldanátok meg?
2013. dec. 8. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Felénk nem divat a nyitótánc. csak annyi, hogy amikor kezdődik a zene, az ifjúpár kezdi a táncot, és a többiek is táncolnak. A zenekar lassú számot játsszon, amit a vőlegény is tud táncolni. Később lehet a keringő vagy a csárdás stb.
2013. dec. 8. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem csináljátok úgy, hogy a "nyitótánc"-nál hívjátok oda pár barátotokat, rokonotokat, hogy ők is táncoljanak, így majd a többiek is csatlakozni fognak, és nem csak egyedül Ti lassúztok.

A menyecske tánc pedig lehetne úgy is -sok helyen úgy van-, hogy csak a menyasszony táncikál körbe-körbe a néppel. De igazából ez nem a világ legbonyolultabb dolga, csak körbe kell járogatni, és szerintem éjfélkor már lesz benne annyi pia, hogy merjen ebben benne lenni :)

2013. dec. 8. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
14%

A mi esküvőnkön sem volt.

Csak a lakodalmunkon.

2013. dec. 8. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Nálunk így lesz, szerintem semmi gond ezzel. A rokonság sem nagy táncolós, tavaly az unokatestvéremék lagziján jó ha 3-5 párocska táncolt néha-néha, szerintem inkább kínos volt, ahogy a zenekar próbálkozott.

A hangulat ettől függetlenül jó volt, a társaságok összeültek, beszélgettek, iszogattak, játszottak (pl. kártyát vagy egyéb játékokat).

Amit javasolni tudnék, hogy legyenek a tánc helyett egyéb közösségi programok, játékok (de ne a halál unalmas ezer évesek:), amik kitöltik az időt. Pl. a betűtorony és hasonló társasok sem utolsó ötletek kisebb csoportoknak :)

2013. dec. 8. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Hàt bennünk ott tudatosodott, hogy kell mert vàrjàk....összedobtunk valamit.....inkàbb vicces lehetett, de a tàrsasâg birta...
2013. dec. 9. 05:48
 6/10 anonim ***** válasza:

az én párom sem tud táncolni, mégis el tudott lépegetni egyet jobbra egyet balra...

szerintem ezt várják a vendégek, gázos lenne, ha nem lenne...

2013. dec. 9. 08:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Az én párom sem tud és nem is szeretne táncolni. :)

Nálunk ki lesz hagyva a menyasszonytánc, mivel a vendégek amúgy is külön hozzák az ajándékokat és ezért nincs képünk a menyasszonytánc alatt még "beszedni" tőlük plussz pénzt.

Szóval emiatt nem lesz menyasszonytánc, de szerintem ez nem olyan fontos dolog. De lesz menyecske ruhám meg persze fogunk táncolni.

2013. dec. 10. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nálunk senki nem fog azért megsértődni, mert nem táncolunk külön. Nálunk ilyen csoportos tánc lesz pl. olyan, hogy körben áll a vendégsereg és a belső körben vagyunk mi és 2 szám lesz külön a szülőkkel a belső körben tán külön a barátokkal. Tehát nálunk be lesznek vonva a vendégek. :)
2013. dec. 10. 09:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Na a mi lakodalmunkon nem táncolt se velem,se senkivel a férjem.Én is utálok táncolni,nem is tudok,de azért táncoltam a rokonokkal,de a drágalátos férjem arra se volt képes,hogy legalább mellettem legyen.Ez,meg sok minden rányomja a bélyegét a rossz házasságunkra.
2013. dec. 11. 08:52
 10/10 anonim válasza:

Szia!

Az én párom sem nagyon tud táncolni, ráadásul nem is szeret, viszont én szerettem volna nyitótáncot. Mi úgy oldottuk meg hogy viccesre vettük.

http://www.youtube.com/watch?v=xy89YZe7yO0

Ha nagyon nem akartok táncolni nyitótáncot, akkor annyit tegyetek meg hogy legalább elkezditek s néhány "beavatott" párt megkértek hogy fokozatosan álljanak be ők is táncolni. Az éjféli tánc, ha a menyecske táncra gondolsz, ott a férj nem táncol. Ha a gyertyafény keringőre akkor pedig több helyen is láttam olyat, hogy a menyasszony az édesapjával táncolja el, de ez persze ha nem akarjátok tényleg kihagyható.

2013. dec. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!