Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen jó esküvői tánctanárt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó esküvői tánctanárt ajánlanátok Budapesten?

Figyelt kérdés
Párommal nyáron lesz az esküvőnk és egy viccesebb, lazább táncot szeretnénk majd előadni, de nem tudjuk, hogy kihez menjünk.

2013. febr. 12. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Kurucz Dorinát, tizennégy évig táncolt. Most a tf-re jár. Maximalista, kedves és mindent megtesz, hogy jól sikerüljön. Egy ismerős párt tanított be, onnan tudom. Az ár-érték nagyon rendben van.
2013. febr. 12. 18:42
 2/7 zsuzskka válasza:
Én a diamondance-t tudom ajánlani. A tánctanár nagyon aranyos és egy nagyon ötletes táncot állított össze nekünk :) Még a zenét is összevágta nekünk!
2013. febr. 12. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézd meg a videókat, ha tetszene ilyen, keresd meg Zsófit, elég ügyes és nem drága. :)

2013. febr. 12. 21:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Inkább több zenére szeretnénk táncolni, amiben több stílusú tánc jelenik meg egyszerre. Keringőt nem nagyon szeretnénk inkább pörgős, vicces kis zenei szösszenetekre betanulható koreográfiát.

Zsuzskaa érdekelne, hogy az általad ajánlott tánctanár milyen árakon dolgozik?

2013. febr. 14. 18:05
 5/7 zsuzskka válasza:
Nagyon jó áron tanított. Szerintem teljesen megérte :)
2013. febr. 15. 17:22
 6/7 nikus. válasza:
Szia! Mi is a diamondance-ben voltunk és a nagy napon egy nagyon emlékezetes táncot tudtunk bemutatni. A násznép csak úgy ujjongott :D
2013. márc. 5. 19:41
 7/7 ekvu válasza:
Czipri Gábort tudom ajánlani. Az elején kicsit nehézkesen indultunk a párommal, de a végén kihozta belőlünk a maximumot :D
2013. márc. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!