Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ajánlanátok jó zenekart esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlanátok jó zenekart esküvőre?

Figyelt kérdés
Jövőre lesz az esküvőnk VAs megyében. Olyan zenekarra lenne szükségünk, aki Vas/Zala/Veszprém megyei, élőben zenélnek. Kb. 150 ezer forintot szánnánk rá.

2012. aug. 14. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

nézd meg őket.Nagyon jóó hangja van Bettinek

2012. aug. 14. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
2012. aug. 14. 16:58
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem az a jó ha nincs zenekar mert ellehetetlenítik a kommunikációt és a vendégek 30%-a szenvedni fog.
2012. aug. 14. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Utolsó!

De akkor csend van végig az esküvőn? gondolom lakodalmat szeretnének,meg táncolni, az pedig zene nélkül nehézkes? És 70-30%?

2012. aug. 14. 18:31
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi ötleteket! Még várom a tippeket! Többől nagyobb merítés!

3!

Aki egész este beszélgetni szeretne, az megoldja! Legfeljebb kimegy a teraszra stb, ahol eddig voltunk esküvőn sehol sem volt ez probléma!

2012. aug. 14. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Henry Band... Fantasztikusak:-) 120.000 Forint és a vendégek érkezésétől hajnali kettőig folyamatosan játszanak:-)
2012. aug. 15. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Harmadik voltam.

Én továbbra is tartom magam a véleményemhez.

És igen, nagyon sok ember van aki utálja a zenét, főleg azt a fajtát amitől a saját hangját sem hallja.

2012. aug. 15. 11:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne menjen lagziba:)
2012. aug. 15. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves 3.!

értelek, de a lakodalom a táncról és a mulatozásról szól,ez pedig zene nélkül nem megy. Aki beszélgetni akar az tud, akár az asztaloknál, akár kimegy. Mert akkor egy lakodalomban, csak mindenki üljön az asztalnál és beszélgessen,persze így is lehet ünnepelni,csak azt nem lakodalomnak hívják!

2012. aug. 15. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én őket ajánlanám: [link]

Nekünk ők fognak zenélni a lakodalmunkban. Nagyon jók!

2012. aug. 17. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!