Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy esküvői ruha?
A határ a csillagos ég...
Az átlag minőségi ruhák, (amik nem utánvaratottak) kölcsönzési díja 100-150e ft, ezek megvétele kb 100-200e
Lehet találni gyönyörű ruhát 100 alatt is megvételre(30-40E ért)..de rizikós...
1,5m én aem adnék ki ruhára, ha lenne felesleges annyim sem, mert szerintem az már nagyon elszállt (főleg, hogy a kérdésben szereplő ruhákat 100ért sem kölcsönözném ki, mert nekem nem tetszenek)
Ugyhogy egyet kell értsek veled...én.Is fukar volnék...pedig a ruhámért kölcsönözve anno 100 feletti összeget fizettem...
A fotóst leszámítva ez volt a legdrágább tétel az esküvőnkön...
13.: ezt rohadtul nem tudhatod. 18 évesen valószínűleg én is ezt mondtam volna, most, hogy sokkal jobban állok anyagilag már máshogy gondolom. Nem arról van szó, hogy nem kottyanna meg 2-3 millió ft, de pár hónap alatt félre tudjuk tenni.
Akinek meg egyáltalán nem nagy összeg ez, az röhögve kifizeti és nem gondolkodik ilyeneken, hogy más lakást vesz ennyiért.
vigyelj...nekem nem okozott gondot 26 évesen kifizetni az esküvőnket...maradt vissza nem kevés pénzünk utána...de akkor sem éreztem azt, hogy nekem el kellene szállnom a ruhával...meg is tudtam volna venni...de nem tettem, mert minek?
Azért mert van pénzem, nem vagyok pazarló...
és igen, gondolok arra, amikor megveszek egy farmert 28 E ért, hogy basszus ebből más 2 hétig megél, de egy farmerre szükségem van, az a farmer 5 év múlva is farmer lesz...de egy menyasszonyi ruhát soha többé nem fogok viselni...azért, hogy eladjam, akkor inkább kölcsönzöm, azért hogy a szekrényben álljon? minek? szimplán hülyeség..
azért mert az ember valamit megengedhet magának, nem kell, hogy hülye legyen, vagy úgy viselkedjen...
Egyetértek a 18-assal. És itt még mindig arról van szó, hogy aki ennyiért vesz esküvői ruhát, az nem 30.000-es farmert hord, hiába az már jó minőség. Az bizony méretre varrott tervezői ruhákat hord, többszázezres árakért, és nem 1-2 darabot, hanem tele van vele a gardróbja.
Miért? Mert nem számít neki a pénz.
Mások vagyunk, más anyagi körülmények között élünk. Nekem pl. Németországban egyáltalán nem kottyan meg 30, sőt 60.000-ért sem egy farmer, és nem is 5 évre kell vennem. Otthon meg valóban, van aki 60-ból él egy hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!