Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg nem vezethet a vőlegén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem vezethet a vőlegény az esküvője napján?

Figyelt kérdés
A párom nagyon szereti az autóját, meg is szeretnénk csinálni az esküvőre, hogy pöpec legyen, de ma azt mesélték, hogy a vőlegény nem vezethet az esküvője napján? ez tényleg így van?

2013. nov. 30. 22:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gondolom, az alkohol miatt van ez a "hagyomány". Az egy dolog, hogy ez a nap nem az autóról szól, de nem is az ivásról. Majd ő eldönti, melyikről mond le.
2013. nov. 30. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

mindent vőlegényt a tanuj avezet. ebben semmi különös nincs.

s a vezérigazgató vállalatot se vezethet az esküvője napján, vagy csak autót nem?

2013. nov. 30. 23:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi?

A menyasszonyi autőt nem illik neki vezetnie, amikor együtt azzal mentek a menettel.

Ahogyan a szülőknek sem illik...

Amúgy hülyeség, hogy nem vezethet... (Igazából azt csináltok amit akartok:) de ha tartjátok a babonákat, akkor sincs ilyen)

2013. dec. 1. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Aj jaj én nem csak hogy vezettem a menyasszonyi autót, de meg is vettem s azóta is azon járunk mindenhova. Csak már nagyon rohadnak rajta a virágok.
2013. dec. 1. 10:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a polgári esküvőre is a férjem vezetett a házunktól, onnna pedig a 60 kilométerre lévő lakodalmas terembe is ő vezetett, nem is volt ez kérdés, senki se háborgott (a polgárit városban tartottuk, ahol élünk, a lagzit pedig otthon, falun, ahol azelőtt laktam) Megjegyzem, a polgári szertartáson nem volt perzsgő, nem ivott a férjem.
2013. dec. 2. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!