Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kötnél e házasságot főiskolás/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötnél e házasságot főiskolás/egyetemista éveid alatt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 11:55
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
95%
21 vagyok, építész hallgató. Szerintem a házasság nem korhoz kötött, sem egyetemhez. Ha igazán szeretitek egymást simán mehet, sőt jobbá teheti a kapcsolatotokat. Sőt ha egyetem alatt távkapcsolat is van akkor is ez egy plusz, biztonság és ha eddig jól működött a kapcsolat akkor ezután csak még jobb lehet. A gyerekvállalás más kérdés, én bemerném vállalni egyetem alatt, ha nem építésznek tanulnék... Ez a szak nagyon húzos szinte semmi szabadidő, de nem sok ilyen van... Szerintem a gyerek is akkor van jókor, amikor már mindketten felkészültetek rá és nem akkor amikor már évek óta vágysz rá de diploma előtt nem mered... Szóval szerintem hallgass a szívedre! :)
2009. dec. 3. 12:09
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemista éveim alatt házasodtam 21 évesen. Szerintem csak akkor érdemes, ha meg van az anyagi háttér. Nekünk ezzel nem volt gond.
2009. dec. 3. 13:03
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Én csak úgy kötnék házasságot egyetemi évek alatt, ha attól a pillanattól nem a szüleimmel finanszíroztatnám a tanulmányaimat. így korrekt.
2009. dec. 3. 13:10
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem
2009. dec. 3. 14:30
 35/36 anonim ***** válasza:
Én másodéves voltam mikor összeházasodtunk, persze melóztam én is mellette mint a férjem. Nincs jelentősége szerintem ennek a momentumnak, hogy egyetemista évek alatt vagy sem.
2009. dec. 3. 15:22
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Én kötöttem. Semmi hátránya nem volt. Lediplomáztam, dolgoztam, gyereket szültem, aztán megint dolgoztam. A munkában sem láttam kárát és a párkapcsolatomban sem.
2009. dec. 3. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!