Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vannak még itt olyan párok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még itt olyan párok, akik - hozzám hasonlóan - negyven felett fognak házasságot kötni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 27 vagyok, de ahogy elnézem az esélyeimet, én is csak akkor fogok :(
2011. aug. 4. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
és mikor akarsz gyereket? nem sieted el ;)
2011. aug. 4. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Én valószínű. De én örülök ennek,mert most vagyok 30 és még annyi mindent ki szeretnék próbálni,utazni,ismerkedni stb. Majd 40 után keresek egy párt, ha már vágyom az együttélésre. Jelenleg még nem.
2011. aug. 4. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Anyám 50 éves és most lesz az eljegyzése egy pasival akivel nemrég ismerkedett meg a neten.

Apu 7 éves koromban meghalt szegény, aztán volt egy 10 éves kapcsolata, majd 10 évig senki.

Anyámat ismerni kellene ehhez a sztorihoz, mert nem az a durr bele típus.

Ja és a legfontosabb, hogy a pasi nagypapámtól fogja megkérni anyám kezét. :) Gondolhatod érdekes a szitu :):)

(30/2 gyerekes férjezett családanya)

2011. aug. 4. 20:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez tényleg érdekes történet, sok boldogságot kívánok Édesanyádnak! Igazából én olyanokra gondoltam, akik - mint én is - eddig egyedül éltek, és most - 40 felett - kötnek először házasságot.
2011. aug. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!