Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ott a helye a barátomnak a nővérem esküvőjén?
Ami kérdésed indoka (nem tud magyarul, stb.) az én szememben sántít.
. Ha netán később férjed lesz a mostani barátod, akkor is felteszed családi események előtt ugyanezt a kérdést?
Amennyiben testi-lelki egy pár vagytok, meg kell Őt győznöd arról, hogy FELTÉTLEN ott a helye! - nehogy távollétét a család elhatárolódásnak, rosszabb esetben lenézésnek tekintse.
.
Nővérednek boldog házaséletet, Neked és Barátodnak kellemes együtt-bulizást kívánok!
Én megértem a barátodat. Volt külföldi párom, eleinte én nem beszéltem az anyanyelvét, amikor elutaztunk a családjához borzasztó volt órákon keresztül kényszeredetten mosolyogva udvarias arccal úgy tenni, mintha nem érezném magam kínosan. Mindenki beszélgetett, nevetgélt, én meg csak ott ültem kukán, a barátomat lefoglalta, hogy a ritkán látott családtagjaival beszélgessen, nem akartam őt nyaggatni, hogy fordítson... borzasztó volt na.
A másik dolog meg, hogy talán kicsit beparázott a srác, ugye ti még csak nem is éltek együtt, márpedig az esküvőkön el szokott hangzani a "tréfás" kérdés, hogy "na és ti mikorra tervezitek..."
Nem tudom, hogy hol a helye, de ez így elég durva megfogalmazás. Az "ott a helye" kb. a kuyténak szól. ha emberre mondod, az nagyon durva kontrollt jelent.
Senki sem mondhatja meg a mésiknak, hogy hol van a helye. A barátoddal vagy másfél éve. Én a nővéred helyében természetes, hogy meghívnám, és a srác majd eldönti, hogy el akar-e jönni vagy nem. ha nem akar, akkor nem, és ne is erőltesd - ez az ő döntése.
Ps: Ha nemigen tud magyarul, és nem is igen akar megtanulni, akkor ez később elég nagy gáz lesz a kapcsolatotokban. Ezen azért érdes elgondolkodni.
Szerintem mindenképp, főleg, hogy már másfél éve együtt vagytok.
Én a helyedben elmondanám a párodnak, hogy ez neked fontos és szeretnéd ha ott lenne veled, de nem erőltetsz rá semmit, rá bízod, hogy akar-e jönni vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!