Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2014-es eskuvos párok! Segitunk egymasnak?
én Szlovákiábol Komárombol irok, 2014 juniusában lesz a lagzink, akinek szinten lesz, leírhatná mik az elkepzelései, esetleg valami extra otlet ami meg szebbé vagy felejthetetlenebbé teszi az eskuvot, alom ruha, alomtorta, helyszin stb. esetleg kepek! Annyi lehetoseg van, és szeretnenk ha ez a nap eletunk legszebbike lenne :)
A mi eskuvonk, kozepes nagyságu lesz 85 fo, egy gyonyoru tortenelmi ,,kastélyban,, a város ékkoveben :) Templomi szertartás lesz... ami ketséges a zene, a ruhak :)
Igen az én terveim egészen mások, ahhoz nagyon megy.
De pl. ott a Bellini koktél, az szerintem egy kastélyban se lehet oda nem illő:
Pezsgő, baracklé, barack, szirup :D nyami
Nálunk egyszerü lagzi lesz,max. 40 fővel.Vidéki városban egy müvelődési házban.Nem szeretem a tulságosan eröltetett dolgokat,igy a szertartás is egyszerü lesz,minden mai "trendi" dologtól mentesen,és a bulin se lesz semmi extra...
(dondolok itt a ceremoniánál a homoköntésre és hasonlo,a buli helyszinén se azt fogom nézni hogy torta a szalvétával és a "vőlegény zoknijával" szinben harmonizáljon:)))
Hmm hát igen így lehet nem mi vagyunk a te embereid :D
Nekem családias lesz nagyon, egy étterem teraszán, nem lakodalom, meg éjféli vacsora, hanem a parkban lévő esküvő után egy ültetett állófogadás koktélokkal, falatkákkal, sütikékkel, töltött finomságokkal, hidegtálakkal stb.
Tehát mindenkinek lesz helye, meg asztalok székekkel, de nem az lesz, hogy kihozzák a levest ezt azt, és ülve kell enni, hanem lesz kint egy asztal, megrakva finomságokkal és lehet szedni a tányérra belőle. És akinek nincs kedve leülni az a kis tányérjáról eheti is a finomságokat ott helyben :) Illetve a terasz teljesen nyitott, májusban pedig gyönyörűen virágzik a park amire néz. Lesz zene (jazz, rocky, de nem mulatós). Italokból rengeteg koktél, de persze hagyományosabbak is pl sör, bor, pálinka. Lesz pár (nem tudom mi) köszönőajándék, egy szépen kimunkált papír, amire várjuk a jókívánságokat írásban (ezt később ha sikere volt, feltennénk bekeretezve a falra). Illetve kivetítenénk egy videót rólunk képekkel a megismerkedésünktől addig a napig.
Lesz tér a táncnak is, és hogy ne szégyenlősködjenek mások, mi kezdjük el :)
Mint egy kerti party ;)
Pont hasonlora vagyok kivancsi mint az elotted levo leirt, hogy kinek milyen lesz, lesz e homokszorás, szerencselámpások, koszonetajandekok...stb :)
Neked mikor lesz az eskuvo? 80fo? akkor kb mint a mienk :) nekem meg nincs zene, ami nagyon duhit! elo zene lesz? milyen zenét fognak jatszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!