Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Próbafizura, próbasmink?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbafizura, próbasmink?

Figyelt kérdés
Mennyivel az esküvő előtt szoktak próbafrizurát és sminket csináltatni?
2013. nov. 13. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem próbafrizu 1 héttel elötte volt
2013. nov. 13. 20:41
 2/8 A kérdező kommentje:
és olyan hajdíszeket,kis köves csatokat hol lehet venni?ott ahol a ruhát kölcsönzöm?
2013. nov. 13. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Amikor megvan a ruha, a cipo es a virag,akkor erdemes megcsinalni a probafrizut es sminket. Fejdiszt es egyeb kiegeszitoket en kulon vasaroltam,miutan a cipo es a ruha megvolt.
2013. nov. 13. 21:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. nov. 13. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Próbasmink nekem olyan 1,5 hónappal előtte volt, mert csak így tudtuk megoldani.

Próbafrizura pedig 3 nappal az esküvő előtt. Mondjuk evvel könnyű dolgom volt, emrt rövid a hajam és le akartam vágatni még jobban, mert nagyon megtetszett egy fazon. A fodrász régi barátunk és mondta, hogy kitalált valamit megcsinálja, de ha nem tetszik, akkor levágja szombat reggel. Nagyon tetszett az ötlete, úgyhogy maradt:)

2013. nov. 14. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nekem hajspirálok voltak a hajamba. Én ott vettem egy részét ahol a ruhát, kevés lett, úgyhogy a többit egy fodrászkellékesben.
2013. nov. 14. 08:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem az esküvő előtti hónapban voltam kétszer próbafrizurán, és kétszer próbasminken. Kiegészítőket tudsz ott kölcsönözni, ahol a ruhát, és külön is meg tudod venni bizsuboltban.
2013. nov. 14. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm én is a válaszokat,most akartam hasonlo kérdést kiirni,de akkor megkaptam itt is a választ!!
2013. nov. 18. 08:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!