Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, milyen érzés volt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzés volt? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy milyen érzés volt, mikor az esküvőn először beléptetek és meglátott titeket a vőlegényetek a gyönyörű menyasszonyi ruhában? Ti mit éreztetek akkor? És a vőlegény arcán vagy szemében mi tükröződött? Csodálat vagy mi? Lehet, hogy hülye kérdés, de mostanában sokat fantáziálgatok arról, milyen lenne, ha a barátom elvenne feleségül és ilyenkor mindig olyan boldog érzés tölt el:). Szóval érdekelne, kinek milyen élmény volt az esküvője. Ja és fiúk válaszát is örömmel fogadom:). Előre is köszi mindenkinek a válaszokat!:)
2009. nov. 17. 17:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

De kedves kis történet!

Szép.

2009. nov. 18. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk így volt, az oltárnál látott meg (kikérőt fölöslegesnek tartottuk, amúgyis több, mint 2 éve együtt éltünk), de nem tudom a választ, azért én is izgultam, mikor bevonultam apummal:)
2009. nov. 18. 12:51
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Önkormányzat, férjem állt elől, engem apukám kísért hozzá. Én nagyon zavarban voltam, sok ember, jaj mi lesz, stb.

A boldogító igent konkrétan elröhögtem zavaromban :D :D

Mindegy, ez ilyen volt, legalább röhögött egyet a násznép is :D

A boldogító csók pedig tartott vagy 1 percig, mert úgy öleltük egymást a férjemmel örömünkben.

Klassz és romantikus házasodni :)

2009. nov. 18. 16:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát remélem néhány év múlva én is átélem ezeket, mint ti:). Köszi mindenkinek a választ!:)
2009. nov. 19. 01:55
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

nálunk pont úgy volt, hogy nem látott a vőlegényem a menyasszonyi ruhában, sőt nem si tudott róla semmit. És a várakozásnál is úgy beszéltük meg, hogy ő áll a templom előtt, én meg a templom mellett. A vonulásnál az egész család bevonult elöl a férjem a mamájávál, hátul én apuval. Így tényleg az oltár mellett várva látott meg először.

Valami csodálatos élmény volt! Az esküvőnkből az egyik legátütőbb érzés volt, ahogy rámnézett, a tekintetében volt csodálat, öröm, egy életreszóló szeretet. Nehéz szavakba önteni. Nekem meg nagyon jó érzés volt egyre közelebb menni hozzá, hogy közben apukám addig még elkísért, és ott átadott, rábízott a későbbiekre.

Kívánom, hogy hamarosan átélhesd te is ezt!

2009. nov. 19. 08:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)! Gondolom az esküvője minden embernek ilyen csodálatos élményként marad meg:).
2009. nov. 19. 10:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk megkönnyezte, pedig nem az a sírós fajta, és kb. 100szor mondta el egy perc alatt, hogy milyen gyönyörű vagyok. Aztán azt is mondta, hogy na tényleg megérte ezt a pénzt (nem volt olcsó).:) Na azon jót nevettem. Egésznap gyönyörködve bámult, még a lagzin is. Na ebből tudtam, hogy tuti tetszik neki!
2009. nov. 20. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!