Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés volt? Bővebben lent!
Önkormányzat, férjem állt elől, engem apukám kísért hozzá. Én nagyon zavarban voltam, sok ember, jaj mi lesz, stb.
A boldogító igent konkrétan elröhögtem zavaromban :D :D
Mindegy, ez ilyen volt, legalább röhögött egyet a násznép is :D
A boldogító csók pedig tartott vagy 1 percig, mert úgy öleltük egymást a férjemmel örömünkben.
Klassz és romantikus házasodni :)
nálunk pont úgy volt, hogy nem látott a vőlegényem a menyasszonyi ruhában, sőt nem si tudott róla semmit. És a várakozásnál is úgy beszéltük meg, hogy ő áll a templom előtt, én meg a templom mellett. A vonulásnál az egész család bevonult elöl a férjem a mamájávál, hátul én apuval. Így tényleg az oltár mellett várva látott meg először.
Valami csodálatos élmény volt! Az esküvőnkből az egyik legátütőbb érzés volt, ahogy rámnézett, a tekintetében volt csodálat, öröm, egy életreszóló szeretet. Nehéz szavakba önteni. Nekem meg nagyon jó érzés volt egyre közelebb menni hozzá, hogy közben apukám addig még elkísért, és ott átadott, rábízott a későbbiekre.
Kívánom, hogy hamarosan átélhesd te is ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!