Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés volt? Bővebben lent!
Szerintem túl sok romantikus filmet néztél...
Magyarországon a házasulandók együtt vonulnak be a terembe.
2009. nov. 17. 17:41
2/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy sokat néztem:D.
ne vedd el, első a kedvét!:) Az egyházi esküvőn be is kísérheti a lány apja, és a vőlegény ott áll az oltárnál. Úgyhogy lehet figyelni az arcát. Polgári esküvőn tényleg együtt vonul a fiatal pár. De az is egy édes pillanat , nekem volt benne részem. Azt se tudtuk, hogy induljunk, mert amikor megszólalt a zene, mindketten leblokkoltunk. Na, 10 másodperc múlva szóltak, hogy "nem indultok"?:) Olyan édesen "bénák" voltunk:D
2009. nov. 17. 17:51
4/17 A kérdező kommentje:
nagyon :) de nem csak én, a leendő férjem is:) Már arra se emlékszem hogy értünk az anyakönyv-vezető elé, mert csak arra koncentráltam, hogy ne botoljak meg. Nagyon szép abroncsos ruhám volt, olyan, amilyent mindig is akartam:) Csak a járást nem gyakoroltam benne eleget :DD
2009. nov. 17. 17:58
na engem apukám kísért be .
de egyébként ilyenre nem emlékszem, mert annyira ideges voltam, hogy arra figyeltem el ne rontsak valamit.
2009. nov. 17. 18:02
Bekísérheti a templomba bármelyik férfi rokon a menyasszonyt. Az is megoldható, hogy a pappal együtt vonulnak, és mondjuk a férjet egy hölgy hozzátartozó, a feleséget egy férfi kíséri. Az is, hogy a férj vonul a pap után, majd a feleséget kíséri valaki. Az egyházban azért lazábbak, úgy tudom a kérésük csak az, hogy ellenkező nemű legyen. Bár hallottam olyan leányt is, akit az édesanyja kísért. Lényeg a lényeg barátnőm egyedül sétált az oltár elé, férje nem látta előtte se a ruháját, se a frizuráját, az egyházi szertartás után volt a fotózásuk is. A pasi elsírta magát, érdekes volt, de abban a pillanatban az egész násznép szipogásba kezdett, szóval kicsit vicces már így visszagondolva, de nagyon szép pillanat volt.
Unokatesómat az apukája kísérte az oltárhoz, ott ő sírt, aztán a menyasszony is kicsit megkönnyezte :)
Lényeg a lényeg, nekem tuti sírás álló smink kell, és azt szeretném ha apu adna át a leendőnek :)
2009. nov. 17. 19:21
Érdekes, hogy a pasi nem látja sem a ruhát se semmit az esküvőig. A barátnőmnek detto így volt és melyik pasi mondja abba a helyzetbe, hogy nem vagy szép?? Mi együtt választottuk ki a ruhát mindent... A szertartáson együtt vonultunk a 2 tanúval de a "ceremóniát" végig bőgtem olyan ciki volt, a férjem meg majnem, de ő tartotta magát, pedig 5,5 év után és egy 11 hónapos gyerek volt már a hátunk mögött és mégis. Nagyon megható volt...
2009. nov. 17. 20:21
9/17 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy én is vízálló sminket kérnék, mert elsírnám magam:D. Amúgy köszi mindenkinek a válaszokat!;)
Hát én sose felejtem el az arcát. Én a fodrászomnál öltöztem fel, vagyis ő öltöztetett fel, mert segítő hiányában más nem tudta rám adni a ruhámat. A párom jött értem és mentünk a fotózásra. Mikor belépett a szalonba nem bírt megszólalni, de még köszönni sem köszönt a többieknek hanem egyből jött, hogy milyen szép vagyok :) Ez nekem egy örök emlék lesz azt hiszem. Még szerencse, hogy a megdöb bent arcát a fotós le is fényképezte :)
2009. nov. 18. 08:39
Kapcsolódó kérdések: