Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védjük meg magunkat?
"Csak 6 éve ismeritek egymást." Szerintem amelyik pár két évnyi ismeretség után még nem tudja, mihez kezdjen egymással, mit akar egymástól az életben, az a kapcsolat nem fog működni.
Miért bánnátok meg? Mitől lenne más a kapcsolatotok, ha összeházasodtok? Csak egyvalamiben: az elköteleződésben.
Udvariasan azt lehet erre mondani, hogy ez a ti életetek, a ti döntésetek, és ahogy ti sem nyilvánítotok véleményt mősok házasságáról, nektek sem hiányzik mások véleménye.
Az más, ha úgy látják, hogy nem vagytok egymáshoz valók. ha akár egyvalaki is így gondolja a családból vagy a baráti körből, arra oda kell figyelni, mert lehet, hogy többet lát, mint ti, szerelemtől elvakultan. De egyébiránt 23 évesen nem vagytok fiatalok a házasságkötéshez, és ha eddig is együtt éltetek házasság nélkül, akkor ez után is együtt élhettek házasként. Nem változik semmi, csak jobb lesz tőle.
fura, hogy ilyeneket mondanak nektek. Mi 25/L és 26/F vagyunk. májusban lesz 2 éve hogy együtt vagyunk, de már egy éve mindenki azt kérdezi mikor jöhet a lagziba, pedig én még csak most fejezem be az egyetemet. A párom pedig munaknélküli. Igaz már 1 éve együtt lakunk a szüleimnél.
Szóval nálunk fordított a helyzet, anyósom meg már unokázni szeretne.. igaz az én szüleim még nem nagyon akarnak nagyszülők lenni. ők azt mondják még ráérünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!