Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik a jobb: fogadjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb: fogadjak dekorost vagy mi díszítsünk? Unblokk mennyibe került neked a dekoros?

Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a helyszíntől függ. Ha szép a helyszín, akkor kevesebb dekoráció kell, így azt én magam díszíteném. Viszont ha olyan a helyszín, hogy nincs sok dekor, akkor én fogadnék egyet, hogy feldobja a helyet.

Nekünk szerencsénk van, mert olyan helyszínt választottunk, ahol van egy alapdekoráció, s több nekünk nem is kell.

2013. nov. 7. 08:57
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Ez az "unblokk" kemény volt :)

Legyen inkább "en bloc", annak van értelme.

2013. nov. 7. 09:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekünk összvissz 30 e a dekoráció, ebben benne lesz minden.
2013. nov. 7. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Hely függő. Milyen dekorra és mennyire van szükség?

Nekem nem volt dekoros, mert elég volt, ami az étteremben volt + a gálaétkészlettel terítettek, az meg magában is szép volt.

2013. nov. 7. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sok függ a helyszíntől is, hogy milyen legyen, ha szép akkor értelemszerűen kevés dekor kell akkor felesleges felfogadni egy dekorost, ha több akkor szerintem érdemes.

Az, hogy nekünk mennyibe került nem sok értelme van, mert egyrészt nem tudom hol laksz, más részt minden dekoros más árban dolgozik. Ezt csak utána járással tudod majd meg.

Amúgy te vagy az a kérdező aki már legalább 3 tett fel ilyen kérdést? Mert sanda gynúm, hogy igen! De mind1 mert úgy sem vallod be!

Tudod utána kell járni a dolgoknak és nem itt kérdezni, azt várod, hogy más rendezze meg az esküvődet vagy mi? Legyél elsőnek felnőtt utána házasodj ha még ennyiért nem tudsz utána járni!

2013. nov. 7. 10:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi dekorost bízunk meg, hogy feldíszítse a helyet. Az asztalokat még mi is fel tudnánk díszíteni, de kb 60-70 főre lesz a lagzi és ehhez képest a hely, ahol tartjuk kb 150 főt is be tud fogadni. Az a helyzet, hogy a plafon dekoróció lesz drágább, mert elég nagy a hely. Amúgy 150.000 ft a dekor, de ezért em számít fel nekünk kiszállási díjat, mert közel vagyunk, mert rengeteg mindenből kedvezményt kaptunk. De ebben még nincs benne a virád, de azt ismerős fogja készíteni.
2013. nov. 7. 10:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Szóval olyan nagy a plafon, hogy majd 50 db lampiont kell betenni, hogy úgy mutasson is valamit.
2013. nov. 7. 10:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nagyon kedves 5-ös válaszoló! :) Nem én kérdezgetek itt mindenfélét, ez az első kérdés, amit felteszek az esküvőmmel kapcsolatban. Félévente 1x ha felteszek kérdést... Nem várom el, hogy más rendezze meg az esküvőmet, kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést, de nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne. Akinek kellett, az válaszolt. És képzeld, voltam olyan felnőtt, hogy az egészet egyedül megszerveztem, már csak ez az egy dolog van hátra! És már nem keveset utánajártam ennek a dolognak is interneten, ismerősöknél és bementem ismeretlenekhez virágboltba, stb. Én csak ÉRDEKLŐDTEM! De valaki túl sokat gyakorikérdésezik, ha tudja, hogy ez a 3. ilyen jellegű kérdés... húúúha, biztos csak nekem lesz a közeljövőben esküvőm, és csak én tehetek fel dekoros kérdést. :)

Na puszika!

Többieknek köszönöm szépen a válaszokat!

2013. nov. 7. 12:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja igen, 5-ös, ha már ilyen nagy gyakorikédésekező (:D) vagy, légyszi linkeld már be nekem azt a másik 2 kérdést, hátha találok ott ötleteket :) köszi!
2013. nov. 7. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt díszítettük a dekorossal, voltak dolgok amiket mi csináltuk, és voltak amiket ő. Azért is csináltuk így mert az éttermet péntek este lehetett csak elkezdeni díszíteni, és tudtuk, hogy egyedül mi nem tudjuk megcsinálni :) Így is viszonylag későn végeztünk, de megérte, olyan lett amilyet akartunk. Viszont ha dekorost szeretnél, mindenképp válogass meg kivel dolgozol. Én találkoztam elég undokokkal is, meg olyannal is aki csak úgy lett volna hajlandó vállalni, ha minden úgy van ahogy ő gondolja (mert hogy néz az ki, hogy az asztalon nincs váza...), nem pedig csak azt teszi fel, amit mi akarunk. Szerencsére az utolsó pillanatban találtunk egy nagyon rendeset és minden az elképzelésünk szerint volt :)
2013. nov. 7. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!