Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb: fogadjak dekorost vagy mi díszítsünk? Unblokk mennyibe került neked a dekoros?
Szerintem a helyszíntől függ. Ha szép a helyszín, akkor kevesebb dekoráció kell, így azt én magam díszíteném. Viszont ha olyan a helyszín, hogy nincs sok dekor, akkor én fogadnék egyet, hogy feldobja a helyet.
Nekünk szerencsénk van, mert olyan helyszínt választottunk, ahol van egy alapdekoráció, s több nekünk nem is kell.
Ez az "unblokk" kemény volt :)
Legyen inkább "en bloc", annak van értelme.
Hely függő. Milyen dekorra és mennyire van szükség?
Nekem nem volt dekoros, mert elég volt, ami az étteremben volt + a gálaétkészlettel terítettek, az meg magában is szép volt.
Szerintem sok függ a helyszíntől is, hogy milyen legyen, ha szép akkor értelemszerűen kevés dekor kell akkor felesleges felfogadni egy dekorost, ha több akkor szerintem érdemes.
Az, hogy nekünk mennyibe került nem sok értelme van, mert egyrészt nem tudom hol laksz, más részt minden dekoros más árban dolgozik. Ezt csak utána járással tudod majd meg.
Amúgy te vagy az a kérdező aki már legalább 3 tett fel ilyen kérdést? Mert sanda gynúm, hogy igen! De mind1 mert úgy sem vallod be!
Tudod utána kell járni a dolgoknak és nem itt kérdezni, azt várod, hogy más rendezze meg az esküvődet vagy mi? Legyél elsőnek felnőtt utána házasodj ha még ennyiért nem tudsz utána járni!
Köszi a válaszokat!
Nagyon kedves 5-ös válaszoló! :) Nem én kérdezgetek itt mindenfélét, ez az első kérdés, amit felteszek az esküvőmmel kapcsolatban. Félévente 1x ha felteszek kérdést... Nem várom el, hogy más rendezze meg az esküvőmet, kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést, de nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne. Akinek kellett, az válaszolt. És képzeld, voltam olyan felnőtt, hogy az egészet egyedül megszerveztem, már csak ez az egy dolog van hátra! És már nem keveset utánajártam ennek a dolognak is interneten, ismerősöknél és bementem ismeretlenekhez virágboltba, stb. Én csak ÉRDEKLŐDTEM! De valaki túl sokat gyakorikérdésezik, ha tudja, hogy ez a 3. ilyen jellegű kérdés... húúúha, biztos csak nekem lesz a közeljövőben esküvőm, és csak én tehetek fel dekoros kérdést. :)
Na puszika!
Többieknek köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!